2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • CanJam London 2015

    Üdvözletem Hifi rajongók!

    Megosztanám tapasztalataimat a CanJam-en meghallgatott cuccokról veletek. Messzemenő következtetéseket természetesen nem lehet levonni belőle, hiszen rövid idő alatt sokmindent próbáltam ki és a legtöbbjük különböző rendszerekre volt kötve. A véleményeim tehát csak első benyomások, nem kritikus tesztek eredményei. Néhányat sikerült ugyanarról az erősítőről kipróbálni, illetve lehetőség szerint ide-oda dugdostam őket ezen okból. Nem mindegyik standnál örvendeztek ennek, de nem tiltakoztak.
    A megítélés mindenképp szubjektív és még magam előtt sem véglegesített a legtöbb „ítélet”, hiszen nem feltétlenül az én referenciám szerinti eszközön hallgattam néhány fülest, illetve az sem biztos, hogy a füles a neki való eszközről volt hajtva – némely esetben biztos, hogy nem arról volt hajtva, ezt majd jelzem az adott résznél.
    A kényelemről ritkán fogok megemlékezni, mivel rövid ideig viseltem őket.
    Jó húzás volt, hogy egy spirál füzettel meg egy tollal mászkáltam körbe, így eléggé előzékenyek és készségesek voltak velem, illetve egy Astell & Kern-nes hölgyemény alaposan kifaggatott, mi a véleményem az újabb innovációikról.

    Folytatás...

    fericske 9 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.