2020. július 13., hétfő

Gyorskeresés

PiPo P4 - Megrendelve

Írta: | Kulcsszavak: PiPo . P4 . tablet

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Jó egy évnyi kihagyás után ismét elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy szükségem lenne egy tabletre. Asztali gépem van, azt nem nagyon tudom magammal hurcolászni az egyetemre (~100km), laptopot pedig nem szeretnék újra. Tavaly ilyenkor mondjuk volt laptop és tab is, de a tabot édesanyámnak adtam, a laptopot meg el :))
Így viszont, hogy nagyrészt (99,9%-ban) netről tanulok, kell valamilyen eszköz, amit magammal tudok hordani és ha kedvem támad, tanulni róla. Eddig a telefon töltötte be ezt a szerepet, de hiába az 5"-os kijelző, a sok pdf fájl olvasásához még ez is kicsi. Innentől már csak egy kis lépés - és a pénztárcám - választott el a rendeléstől.

2 tablet maradt a végére, a PiPo W2F és a P4. Szerettem volna kipróbálni egy Win8.1-es tabot, a 2GB RAM és 32GB háttértár sem tűnt hozzá túl karcsúnak, végtére nem asztali gépként lett volna használva, de végül elvetettem az ötletet. Egyrészt a 8"-os kijelzőnél nagyobbat szerettem volna, másrészt a felbontása (1280*800) sem győzött meg - ahogy az akkumulátor mérete sem -, illetve funkcionalitásban véleményem szerint alulmaradt volna egy androidos táblagép mellett. Mellette szól viszont, hogy cirka 35$-al olcsóbb is. A P4 személyében viszont megtaláltam, amit kerestem: 8,9"-os PLS kijelző, 1920*1200-as felbontás, erős processzor és grafikus gyorsító, HDMI, GPS(!!4négy!), nem mellesleg pedig egész baráti ár és főzött rendszerek is elérhetőek rá. Remélem nem bánom meg, bár eddig nem csalódtam a márkában :)

De jó, 1-2 soros bejelentésnek indult, hogy megrendeltem e szépséget és majd várható lesz bemutató róla, erre... :D

Hozzászólások

(#1) petipetya


petipetya
(nagyúr)

Mivel én is használtam egy androidos Pipo t9 tabletet, így első körben pont a Win-es változatra lettem volna kíváncsi. Ennek ellenére erről is szívesen olvasom majd a tapasztalataidat.

"nincs rá lezsóidő"

(#2) Szoszo94 válasza petipetya (#1) üzenetére


Szoszo94
(őstag)

A T9 ha minden igaz, a P4 3G-s változata MTK procival, szóval ezek szerint sok újat Neked már nem nagyon fogok tudni mutatni :R

Xiaomi Mi 8 // Lexus IS250 Sport Mark Levinson

(#3) NoMagix válasza Szoszo94 (#2) üzenetére


NoMagix
(őstag)

Jó lesz ez, várom a beszámolót! :C

Tulajdonképpen nekünk is egy PIPO M8pro tabunk van csak átnevezve Vonino Primus QS-nek vettem.
Nagyon tetszik, jó gép, kb. 2 hete már PIPO 4.4-es rom van rajta, gyorsabb és jobb mint a Vonino alkotása.
Mostanában win 8.1-es PIPO-kal szemezgetek!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.