2020. április 9., csütörtök

Gyorskeresés

Ételfutár, de honnan?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ki melyik céget ajánlja? Lényeg, hogy szép kártyával is tudjak fizetni. Finom, változatos, egészséges ételek legyenek. Főként a főétel, mert a levesekért nem vagyok oda.
1-2 blog bejegyzést már olvastam, alapvetően egyikről se írnak rosszakat. Jelenleg a teletál és az interfood ami étlap alapján szimpatikus.
Ötletek, tippek, tanácsok? :))

Hozzászólások

(#1) Speeedfire


Speeedfire
(nagyúr)

Első! :Y

;]

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://tothszabi.info || Linkkatalógusom http://weblapkeszites.ro

(#2) Apollyon


Apollyon
(Korrektor)

Műanyagdobozos szar mindegyik. Jobban jársz ha otthon főzöl, vagy inkább veszel a kínaiban vagy rendelsz pizzát. Ezek a kifőzdék elég bénák, de legalább drága.

De ha mindenképp ilyesmit szeretnél azt vedd figyelembe hogy egyik sem lesz egészséges. Egyedül az lehet csak egészséges ha otthon és a megfelelő alapanyagokból készíted el a kaját. Persze az is egy kérdés, hogy kinek mi az egészség.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#3) Gigi01 válasza Apollyon (#2) üzenetére


Gigi01
(őstag)

+1

(#4) Hieronymus válasza Speeedfire (#1) üzenetére


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt tudnod kell hogy a konyhák túlnyomó többsége, csak előkészített ételeket dolgoz össze.

Az elmúlt öt évben több konyhában is megfordultam. Mindenütt elkészített nyersanyagot használnak.
A sült húst csak melegíteni kell és kész a friss adag. Az uborkát szeletelve veszik. A burgonyát előfőzve.

Ha fagyasztott készételt veszel, pontosan azt kapod, mint amit "frissen készített" ételként rendelsz meg. Több nagy beszállító cég jelen van a fogyasztói piacon is.

Donki Hóte: "... ha valaki örököl az őseitől egy NAS lejátszót de nem kell neki, akkor kidobja a szemeteskukába."

(#5) vaki válasza Hieronymus (#4) üzenetére


vaki
(aktív tag)

Csatlakozom, illetve még annyit mindenképp érdemes tudnod, hogy ízesítésben, fűszerezésben gyakorlatilag 0 mindegyik. Plusz mindenhol ki kell tapasztalni, hogy melyik kaját tudják jól elkészíteni.
Jelenleg a Teletáltól szoktam rendelni, korábban az Ebédmesternél voltam, úgyhogy van tapasztalat. :)

A felhasználóbarát felhasználó

(#6) buherton


buherton
(őstag)

Teletál nem a legolcsóbb, de meg voltam elégedve velük.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#7) Speeedfire


Speeedfire
(nagyúr)

Srácok, tisztában vagyok vele, hogy nem lesz olyan, mint amit otthon magamnak készítek el. Viszont el kellene valahogy költeni a pénzt a szép kártyáról. Általában céges menza, vagy helyi kis kajáldáknál eszek ebédet hétköznap. Nem hinném, hogy túl sok különbség van. A céges kajáldáknál is úgy szállítják oda a kész ételeket általában.

Na, +2 a teletálra. Akkor lehet azt kellene előbb megnézni. :)

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://tothszabi.info || Linkkatalógusom http://weblapkeszites.ro

(#8) addamka


addamka
(senior tag)

Szintén SZÉP kártya pucolás miatt rendelgettünk ilyet tavaly, teletál volt az emészthető.
Nem kiemelkedő, de legalább ehető az interfooddal ellentétben.

Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

(#9) SUPREME7


SUPREME7
(őstag)
LOGOUT blog

Nem írtad, hogy rendszeresen, előre kiválasztott kaját rendelnél, magyarán leadnád egy hétre előre, vagy random amikor éppen rendelsz, mert ha utóbbi, akkor netpincer.hu, feldobja az összes éttermet ami a közeledben van, és mindig azt rendelsz amihez éppen kedved van. Persze kicsit drágább, mint azok a kanári adagok amiket az interfood osztogat (melóhelyen rendelnek onnan páran, de főleg csajok, nekik elég)

+ netpincér friss kaja viszonylag, interfood meg nálunk pl odahozza reggel 7kor az ebédet, gondolom, hogy az mennyire friss ...

Bár azt se írtad, hogy hol laksz, vagy hol rendelnél, mert a netpincér leginkább Budapesten opció, vagy nagyobb városokban, ahol van több partner étterem.

[ Szerkesztve ]

(#10) Kareszovics


Kareszovics
(addikt)

+1 Teletál.

Norbit elég rendszeresen, Laci bácsit néhanapján kajálom. Tényleg nem olcsó, de szerintem semmiképp sem szar én szeretem. :)

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.