2022. szeptember 26., hétfő

Gyorskeresés

Költözés Fractal Design Define S-be

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Karácsonyra tervben volt Haswell pentiumról i7-re upgrade. Még a csere előtt sikerült szereznem ajándék áron egy H100-as játékvizet, ami a régi házamba ( Zalmann Z3 Plus) nem volt beszerelhető. Az más kérdés hogy a proci fejlesztés is furán sikerült, szintén remek áron sikerült szert tennem egy 4770T-re ami csak 45W-os, cseppet túlméretezett rá a hűtés :D.

Tehát megvolt a víz amit már mindenképpen ki akartam próbálni, plusz a régi házam nyeremény volt, nem én választottam. Szép letisztult előlapot akartam, szépen berendezhető belsővel, végül Define S lett a kiválasztott, ablakos oldallappal. Konfig az adatlapomon, beszéljenek a képek.(telefonos képek lustaság miatt, sry a minőségért)

Kibontás után

Régóta az összes kábelt fehérre akartam cserélni de a régi házban csak a 24 tűs tápkábelig jutottam. Most viszont mindenhez vettem hosszabbítót.

Az egyszer használt H100.

Az előd, kicsit zsúfolt nekem.

Kezdjük a költözést:

Első nekifutástra ilyen lett, de nem volt időm vele 2 napig foglalkozni. Igen a kutya mindenben segített. :DDD

Kis finomhangolás:

Hiába nem látszik, ez a rendbe rakott változat :O

Kábeleket egymásba fontam kicsit, jobban mutatnak. A házban lévő 4 ventilátort átkötöttem az alaplapra, jobban szabályozza őket mint a vízhűtő, először mind arra volt kötve.

Utolsó simítás már csak a front audió szebb elvezetése volt. Apróság de bökte a szemem.

A házról:

Semmi extra csicsa, számomra gyönyörű előlap, végre nincs 5,25"-ös hely amire semmi szükségem, 2 USB3 elöl, igényes gombok és csatlakozók. ( A HDD led kicsit fényesen villog este a sötét szobában)

Jó anyagminőség, szép festés.A nem ablakos oldallapon hangszigetelés. Minden csavar kézzel tekerhető( köszönöm :R :C ). De annyira minden hogy még az alaplap alá való kis távtartó csavarokhoz is adtak egy olyan fejet amivel kézzel tekergetheted őket kényelmesen. Az oldallapokból nem esik ki a csavar, (szintén imádom :R ) A vinyó és ssd tartókban is benne marad. A kábel rendezés szerintem szinte tökéletes, sok hely van hátul, még hosszabbítókkal is kényelmesen elfér. Gyárilag kis tépőzárak a kábel elvezetéshez, nagyon praktikus. 2 db szerintem halk 14 cm-es venti gyárilag, szintén pozitívum nekem. Azok a kis kábelvezetőynílás eltakaró gumik se gagyi anyagúak, nem keltenek olcsó kínai hatást. stb...stb..

Nem tudok a túl fényes leden kívül nagyon semmibe belekötni. (ez is inkább szőrszálhasogatás)

Jöhetnek ötletek, vélemények, kérdések. Minden érdekel :R

Hozzászólások

(#1) sagit


sagit
addikt

Képek itt is elérhetőek.

Philips 65OLED803 || ɢᴀʟᴀxʏ S22 || Macbook Air M1 || Series X ||

(#2) vadkörte válasza sagit (#1) üzenetére


vadkörte
addikt

Szép. Nekem kicsit minimalista a ház, de kétségkívül nagyon szép.

Üdv. V. Körte

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.