2022. május 19., csütörtök

Gyorskeresés

Üzenet az új Hardverapróval kapcsolatban

Írta: | Kulcsszavak: hardverapró

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

(Ezt az üzenet minden tagunknak privát üzenet formájában is elküldtük)

Azért írunk, mert szeretnénk némi információval szolgálni az új Hardverapróról és mivel az érintett visszajelzős topikok legalább valamelyikébe írtál, azt feltételezzük, hogy alapvetően a szíveden viseled az oldal sorsát.

A legfontosabb dolgok:
- végleg átálltunk, a régit már nem tudjuk visszatenni, választhatóvá tenni
- az oldal közel sem hibátlan még, folyamatosan irtjuk a bugokat
- fogunk készíteni egy alap mobil verziót rövid időn belül
- az arculaton is fogunk még csiszolni (modernizálni, egyszerűsíteni, pucolni), de első a hibátlan működés
- a 'régi pirospontokat' nem tudjuk átvenni, mert egy tök más rendszer készült, de pontosan ugyanúgy használhatóak, mint eddig

Rövidtávú menetrend:
1) Jelenleg a belépési, kilépési, privát üzenetes, itt szóltam hozzá listánál a számozások és hasonló bugokon dolgozunk, ez a legfontosabb. Itt még lehetnek komoly hibák, kérünk, légy türelmes. Ezek azok a dolgok, amiket az új Hardverapró szervere a Prohardver szerverével szinkronizál. Addig is, mivel ezek szinkronizált adatok, jórészüket a prohardver.hu alól is el tudod érni átmeneti megoldásként (privátok, itt szóltam hozzá lista stb.). Ha nem megy a belépés, próbáld meg egy tök új böngészővel, amiből minden sütit és cache-t törölsz!
2) Ha a szinkron bugokat kiirtottuk, az input bugokat is végignézzük. Hibás sortörések, eltűnő + jel, hibásan megjelenített idézőjel, minden ilyesmi ellenőrizve és javítva lesz.
3) Az összes többi bugot is csináljuk az előző ponttal párhuzamosan. Itt megnézzük a hiányolt feature-öket is, és amit lehet, megcsinálunk. Bármiféle arculati (font, színezés, háttér, pixeles képek, bármi) biztosan csak ezek után lesz végiggondolva, mert legelőször működjön minden hibátlanul.
4) Pár héten belül bekötjük az sms-es és a bankkártyás fizetési lehetőségeket is az extra funkciókhoz.
5) Rá pár héttel elindítunk legalább a böngészéshez, listaoldalakhoz, apróhirdetés aloldalakhoz mobil verziót.
6) Rá pár héttel-hónappal frissítjük az arculatot.

Köszönjük, ha nem borítjátok ránk az asztalt azonnal, semmilyen hibát nem tervezünk a rendszerben hagyni, de nem is tudunk mindent azonnal megoldani. Annyit ígérhetünk csak, hogy nem alszunk sokat most egy darabig :N és minden erőnkkel azon leszünk, hogy jól működjön az utolsó kis funkció is.
Külön elnézést kérünk azoktól, akiknek nagyon nem tetszik az új site, és csak annyival tudjuk talán enyhíteni a kínt, hogy egyrészt az arculathoz úgy is hozzá akarunk nyúlni, amint oda jutunk, másrészt nagyon sokat dolgoztunk az új funkciókkal, a hirdetések adminisztrációjával és minden mással, így talán egy esélyt azért érdemes adni a rendszernek :B, érdemes kiismerni a működését. Pláne, ha jobban kiforrja magát most pár nap alatt.

Köszönjük a türelmet és elnézést a kellemetlenségekért,
a Hardverapró csapat

Hozzászólások

Nincs találat.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.