2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Sajnos újabb hazugságok terjednek

Írta: | Kulcsszavak: hardverapró

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A rágalmakkal ellentétben ez történt:

1. Eladó eladott egy terméket egy vevőnek 15.000 forint értékben.
2. Vevő értékelte az eladót, amiben leírta, hogy minden rendben volt.
3. A termék a vevőnél 1 napig ment majd tönkrement nagyobb terhelés alatt.
4. A vevő írt egy jelentést, amiben leírta, hogy a termék egy nap után tönkrement.
5. Válaszoltunk, hogy használt termék, egy nap működés után mi ezzel nem tudunk mit kezdeni.
6. Vevő feladott egy hirdetést a hardveraprón, amiben leírta, hogy át lett verve, a terméket megvette, az egy nap működés után tönkrement, szerinte javított volt. Illetve (feltételezhetően később) képeket mellékelt arról, hogy az egyik matrica alatt egy másik termék termékazonosítója van és a memória mennyisége is feleannyi mint kellene legyen. A vevő leírta még a hirdetésben, hogy "moderátor szerint meg minden rendben van".

Hazugság, mert nem mondtuk, hogy ez rendben van! Sőt, amikor írt, akkor még a kártya esetleges hamissága fel sem merült:
Vevő jelentése: "Vga vásárlás 1 napig műkodott a kártya majd megbeszéltük a találkozót majd telefon kikapcs."
Moderátor válasza: "Használt termék, ha egy napig működött, utána már nem tudunk mit tenni."

A hirdetés hozzászólói a moderátorokat rágalmazták a vevő hazugsága nyomán (":((( :((( :((( a moderátorok is pénzből élnek....... :U történnek itt cifrább dolgok is sajnos! de ez azért nem semmi! :(", sőt, ilyen agyrémeket is volt aki leírt: "Tegyél feljelentést a rendőrségen,és ha kell akkor a támogatási magatartást mutató oldalt is.( bűnpártolás)"

Az egyik higgadt hozzászóló mindenesetre több linket is beszúrt, miszerint a megvásárolt termék a matrica alatti termékből lett kifejlesztve, ami magyarázhatja a matricát, a PH is írt erről az újrahasznosítós termékfejlesztésről. A memória mérete mindenesetre minimum annyi volt az új termék esetében, amennyi memóriával a vevő vette, ez tehát nem is lehetne gond.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.