2020. augusztus 3., hétfő

Gyorskeresés

"Thermostat" vs. sün

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Röviden a történet! Kuksi a sünink el volt költöztetve egy üres fűtetlen házba. Jöttek a hidegek kapott infra lámpát, sajnos ez nem bizonyult megoldásnak mert ennek ellenére kihűlt és már az ügyletet hívtuk ahol azt mondták melegre kell vinni, ott valóban bekapcsolt és bontotta a kis kecóját. :DDD
Ezek után felhoztuk a már fűtött lakás pincéjébe, itt most ~19fok van, azaz kb 3 fokkal vagyunk a szundi üzemmód felett. Tegnap jött az ötlet, hogy ne egy időzítő óra kapcsolgassa a 100W-os infrát hanem a hőmérséklettől függően legyen automatikus az egész. A régi analog termosztátunkat előkerestem, kb 10 perc szerelés és kész is lett a béta változata, azaz kicsit gány, de a próbára ez is elég.

[link] >>> Tulipanti csinált neki kis zsákot puha anyagból ebbe bele tud bújni, igaz még addig nem jutott el, de higgyétek el bele tud.

[link] >>> olyan magasra tettem, hogy ne érje el.

[link] >>> Kb így néz ki.

Azt nem látni a képen, de részben le van fedve a háza szigetelő anyaggal, annyira, hogy a lámpa nehogy megolvassza, így tud a meleg bent maradni 10-15 percre. A talpazat alatt is van egy tábla onnan sem éri annyira a hideg. Maga az infra úgy van beállítva, hogy a meleg a kis ház bejáratába és annak tetejére világítson. Már néztem és bent kellemes meleg van, gondolom részben beszáll a hő és a tető is fűtött. Kint a bejáratban pedig olyan 30 fok van. Én már láttam, hogy alatta "napozott". :) Ennél jobbat nem tudok kitalálni mert ez a kis állatka ha éppen nem alszik akkor rendkívül rossz és a látszat ellenére sok mindenre képes. :))

Hozzászólások

(#1) netpeti98


netpeti98
(addikt)

Grat ötletes megoldás. :)

Üdv netpeti98

(#2) h1n1_900


h1n1_900
(senior tag)

Ez hihetetlen ötletes megoldás :D
Ha fázik csak feljebb csavarod :))

Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr

(#3) Zaja2


Zaja2
(aktív tag)

Ott van bent összekucodorva,nem?:D

De aranyos.:)

Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.