2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Info, postázás, személyes átvétel

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Már 2008 óta jelen vagyok a Hardveraprón. Azóta folyamatosan árulom a megunt dolgaimat és egyéb apróságokat. Több száz "üzleten" vagyok már túl, mind eladóként, mind vevőként. Eddig szerencsére semmilyen panasz nem érkezet velem kapcsolatban. Nem célom senkit se megkárosítana, pláne, hogy több éves pozitív képet tennék tönkre vele.
Postázás esetén, ezért csak előreutalás után küldöm a kiszemelt cuccot. Sajnos 2-3 emberrel már megszívtam itt hardveraprón.

Személyes átvétel

A személyes átvételre is van lehetőség természetesen.
Az alábbi helyeken szoktam megfordulni:
XVI. kerület: Itt lakom szóval itt az esetek 90%ban megtalálsz
Örs: Reggel 7:15-25 között vagy délután 16:45-17:00 között. Örsön belül lehetséges találka helyek: Metro kijárat, Hév megálló
Deák tér: Minden reggel ott szállok át fél 8 körül vagy negyed 5-kor.
Újpest városkapu 8-tól 4ig megtalálsz itt.
Hős utca: (1es villamos megálló) Keddenként este 6 és 9 között itt vagyok elérhető.
Mechwart-liget (Fényes Elek utca):Hétfőtől péntekig reggel 8tól délután 4ig itt vagyok elérhető.

Ezeken kívül ha épp úgy alakul tudunk máshol is találkozni ha épp arra felé járok. Sokat mászkálok a városban szóval elképzelhető bármi. DE! Azt mindenki vegye figyelembe hogy pár száz forintos dolgokkal nem szeretnék órákat utazgatni. Pl. Budaörsre tuti nem fogok kimenni. Szóval ha ezek után mégis erősködsz hogy menjek ki, ne haragudj de nem. Akkor inkább postázom ha neked egyik helyszín sem jó.

Postázás:

A vevő választja ki a postázás formáját, én nem vitatkozok vele, amit kér azt kapja.
Az postázási díj súly függő. Ezért ha már meg van minden cucc amit kérsz lemérem egy konyhai mérlegen és a posta oldalán lévő díjkalkulátorral számolom ki az összeget.

Sima boríték árát nem számolom fel.
Ha kábelt vagy nagyobb alkatrészt, kiegészítőt kérsz, akkor azt buborék fóliás borítékban küldöm amit viszont felszámítok. Így garantált a hardver biztonsága.
Ennek az ára mérettől függően 40 és 80Ft között van. Ez nem opció. Csak így küldöm a cuccot!

Frissítve posta oldaláról: 2015.01.06.
Sima levél:
115 és 940Ft között van a díja.
Előny: olcsó
Hátrány: volt már olyan hogy az ilyen módon feladott cucc nem érkezett meg.
3-4 nap alatt kapod meg átlágban. DE volt már rá példa, hogy másfél hét volt!
Ha ezek után vki mégis így kéri, akkor nem vállalok felelősséget a csomagért. Ha nem érkezik meg akkor nem tudok másikat küldeni és a pénzt sem utalom vissza.

Ajánlott levél:
390-1215Ft között
Előny: regisztrált, nyomon követhető
Hátrány: drágább
Nem egyenlő az elsőbbségi postával! Van úgy, hogy már másnapra megérkezik, de általában 3-4 nap az átfutási ideje! Annyiban különbözik a sima levéltől, hogy van egy küldemény azonosító. Az esetek 99%ban mindenki megkapta időben az így küldött cuccot. Ha mégsem postán utána tudok járni. A kezbesítést is nyílvántatják, szóval nem érdemes próbálkozni, azzal, hogy nem kaptad meg.

Utánvét:
1875-1990Ft
Előny: nem kell utalni
Hátrány: nagyon drága, ezért utánvéttel nem postázok semmit se, csak a legvégső esetben.

Elsőbbségi +30-230Ft
Értéknyilvántartás: +380Ft

2000Ft végösszeg (posta+termék) fölött csak ajánlott levélként postázon a cuccot!

Mikor postázom:
Általában minden nap tudom menni postára. De minden héten legkésőbb csütörtökön elviszem az összegyűlt leveleket (természetesen ez sem 100%). Ha csak csütörtökön jutok el a postára akkor elsőbbségivel adom fel, hogy péntekre megkapd. Természetesen garanciát nem vállalok arra hogy pénteken meg is kapod. Én dél és 1 óra között adom postára. Így részemről biztosított hogy másnapra megkapd. Ha vmiért nem tudom csütörtökön postára adni akkor jelzem és azt is hogy mikor fogom. Nagy valószínűséggel pénteken de legkésőbb hétfőn.

Mikor kapod meg: általában 2-3 nap. Elsőbbséginél másnap ha előző nap 5ig postára tudom adni. Volt már 1 hét is, de az átlag 2-3 nap. Úgyhogy másnap reggelre az esetek 98%-ában tutira nem fogod megkapni a csomagot. Ha csak nem reggel 8kor jár arra a postás és én elsőbbségivel adtam fel előző nap délelőtt.

Utolsó módosítás: 2015.01.06.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.