2019. november 14., csütörtök

Gyorskeresés

Hol lehetne érdemes még próbálkozni?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

...Tényleg mindent megpróbálok, és ez is egy elkeseredett próbálkozás, hogy itt érdeklődök köztetek, hátha valaki meg tudja mondani a tutit...
Nos az van, hogy az idei kiállítás ami már majdnem teljesen hivatalos, és pár benfentes már tudja, hogy az idei helyszín a Fülei tornacsarnokban lesz. Aminek horribilis lenne az ára. Sikerült sok-sok hónapnyi huzavona után kialkudni egy kedvezményesebb összeget, de még így is elég mélyen a zsebembe kellene nyúlnom, hogy ki tudjam fizetni a bérleti díjat. Minden évben van becsület kassza, de tartok tőle, hogy nem fedezné a kiadásaimat. Így hát szponzor után próbálok nézni. Aki egy kis reklámért cserébe, bár lassan a fél vesémet is eladnám neki kisegítene a terem bérlet, illetve egyéb ide vonatkozó költségek kifizetésében.
Szóval elkezdtem próbálkozni pár kisebb, és nagyobb cégnél. Első körben számítástechnikával foglalkozó cégeknél próbálkoztam, majd elindultam eléggé extrémebb irányba, pl a coca-colának is írtam. Hozzá teszem ők voltak az egyetlenek akik lényegében válaszra méltattak
...Szóval a kérdés az, lenne tippetek, kinél lenne érdemes próbálkozni? Elvileg úgy tervezzük, hogy a kiállításon idén már 500+ fő fog ellátogatni, és magát a kiállításnak a hirdetését több ezer ember olvasni fogja, ez egy esetleges szponzor szempontjából lehet fontos adat. Vagy ez még tényleg mindig olyan kicsi kör, hogy senki sem fog velem szóba állni?

Hozzászólások

(#1) Zicokuka


Zicokuka
(senior tag)

Dlink anno vevő volt ilyen dolgokra, ám lehetne csinálni egy számlát is mert pl. szívesen utalok erre a cėlra. A közössėg ereje :)

vgabazar.hu

(#2) Met


Met
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Energiaitalok, hardver gyártók, nagyobb számtech üzletek, nagykerek.

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#3) bacsis válasza Met (#2) üzenetére


bacsis
(Közösségépítő)
LOGOUT blog (1)

A sorrend pont fordítva történt, de ezeknél már meg futottam a magam kis körét, egyelőre sikertelenül :B
Zicokuka! Nem fogok a neten pénzt koldulni :U :B

[ Szerkesztve ]

(#4) Met válasza bacsis (#3) üzenetére


Met
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Küldtél nekik linkeket is? pl. mintha kiemelt cikk lett volna a PH-n a beszámolód
Látogatottsági adatokat?
Miket viszel ki?
Környékbeli boltok?

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#5) doeeg válasza Zicokuka (#1) üzenetére


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

"ám lehetne csinálni egy számlát is mert pl. szívesen utalok erre a cėlra. A közössėg ereje :)"

Viszont nem tudom hogy nem lenne-e baj ebből NAV szempontból. Ellenben én is szívesen "adakozok" ha szükséges :)

Látom, lett válasz :R

[ Szerkesztve ]

"You are killing yourself for a job that would replace you within a week if you dropped dead" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

(#6) bambano


bambano
(titán)
LOGOUT blog

nem írtad meg, hogy mennyi az összeg.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#7) T_chris válasza bacsis (#3) üzenetére


T_chris
(addikt)

Pedig de. Csinálsz egy Patreon-t, és szétlinkeled minden topicba, blogba, youtube, facebook-ra meg aminek köze van ehhez, és az előző összejövetelekhez. És frissen is tartod ezeket, hogy forogjon az emberek között.

Direkt szponzor ügyben meg a Speedzone-os fiúkon szoktam sokat röhögni. Uborkaszezonban kb bárhova elmennek. Elég nekik pár autós játék a régi gépekre, és csinálják majd a show-t. (Na jó ez költői túlzás volt, de Vályi gyakran mondta régebben, hogy iddqd örök élet, minden fegyver, dobálózott a Commandó C64-es játékkal amikor valami gagyi lcd volt az autóban, talán őket meg lehetne csípni ha(!) nincs jobb dolguk akkor.)

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#8) bambano


bambano
(titán)
LOGOUT blog

én megpróbálkoznék témára célzottan nem szponzort keresni, hanem lehetőséget eladni.
konkrétan állásportálokat kérdeznék, hogy akarják-e reklámozni magukat, illetve olyan cégeket, akik tömegesen vesznek fel embereket, hogy tegyék ki a mónilójukat. itsh, epam, nng, stb.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#9) bacsis válasza bambano (#6) üzenetére


bacsis
(Közösségépítő)
LOGOUT blog (1)

Nagyságrendileg kb egy erős fél havi minimálbér...
Több mindent is ki kell fizetni, apróbb összegeket, de van egy becsületkasszánk amiből ezeket tudnám finanszírozni, én már örülnék, ha csak a csarnok ára meglenne.
Amúgy jó tippet adtál te is :R
T_chris! Neked is köszönöm a tippet, már megy is nekik a mail :D :R Amúgy meg nem tudom.. Tényleg milyen gáz már hogy itt kolduljak... Senki nem nagyon csinálja, cikinek tartom kiállni ország világ elé kikiabálni hogy adományokat gyűjtök.. áhh :N :B
Met! Persze részletesen beszámoltam emailben hogy mi is ez az egész, hány látogatóra számítunk, miket lehet majd idén látni,stbstb...

[ Szerkesztve ]

(#10) DeFranco válasza bacsis (#9) üzenetére


DeFranco
(nagyúr)

iddqd-s srácokat keresd meg lehet be tudnak segíteni a buliba akár médiatámogatás akár anyagi oldalon

[link]

ne tévesszen meg az oldal, két komoly újságíró van mögötte és elég komoly bázisuk van.

Grath ide is ír

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.