2020. december 1., kedd

Gyorskeresés

AMD és immunitási készség

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tisztelt Olvasók!

Azt már nagyjából tudjuk és kitárgyalták, hogy a kisebbik processzorgyártó designjai a más elveket követő tervezés miatt jóval immunisabbak a manapság terjedőben levő nindzsa bitrablási kísérletekre. Viszont, ez, illetve a biológiai vírusok jelen időben időszerű kutatottsága adta az ötletet az amúgyis karanténban önsanyargatott brit tudósoknak, hogy a két jelenség közti koincidenciaszintet megvizsgálják.
A biológiai vírusnak jól ellenálló processzorgazdák közel egyes koincidenciaindexet mutatnak az AMD tulajdonosok halmazával. Azt viszont nem sikerült megállapítani, hogy kauzálisan összefügg-e a két halmaz átfedése, vagy valamilyen harmadik hatás következményeképp fednek olyan jól a vizsgált részhalmazok.
Mi viszont megállapíthatjuk, hogy ismét eltelt egy hónap.

Hozzászólások

(#1) apatyas


apatyas
Korrektor

Utálom a sz@r tréfákat, így csináltam én is egyet. Logikus? Nem. Tököm televan április elsejével.

pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

(#2) Cucuska2 válasza apatyas (#1) üzenetére


Cucuska2
őstag

Én szeretem április 1-et. Ma subreddit-csere történt r/HistoryMemes és r/PrequelMemes között, és sosem volt még ilyen jó mémeket nézegetni.

[ Szerkesztve ]

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#3) pulutodurumo válasza apatyas (#1) üzenetére


pulutodurumo
őstag

A jó tréfákon lehet nevetni, feldobja az embert. Az már más kérdés, hogy ha mindenki ugyanazon a napon kezd el vicceskedni, sok ocsú is kerül a búza közé. Én már várom, hogy lesz-e valami igazán humoros egy-két nagyobb cégtől. A Google általában egész jól egyensúlyoz a "durva, de igaz is lehetne" és az "ezt azért már nem hiszem el" közt.

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.