2023. február 1., szerda

Gyorskeresés

A NOB legalizálja a doppingot?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

HVG : Eltörli a transznemű és interszex sportolóknál a tesztoszteronlimitet a NOB

Idézet a hírből: "Az új szabályzat arra kéri a sportszervezeteket, hogy a döntéshozatalkor számos tényezőt vegyenek figyelembe, például a befogadást, a méltányosságot, a kármegelőzést, az eljárásmódjuk kialakításakor pedig fókuszáljanak a bizonyítékokra, a teljesítményre és a versenyeredményekre."
Mi van? Befogadás? Méltányosság? WTF? :U

Az üvegtigris 3 örökbecsű párbeszéde ugrott be azonnal.

- Itt mindenki hülye?
- Itt? Mindenki (nevetés).

És tényleg. Lesznek bizonyos sportágak ahol ezentúl esélyük sem lesz a csajoknak labdába rúgni ha kitalálja egy hapsi, hogy ő márpedig nő és elindul a nők között. Baromi kíváncsi leszek az elkövetkezendő napokban a nőjogi szervezetek de még inkább az ismert női sportolók mit fognak szólni ehhez a botrányos döntéshez. (update: 2022.06.19. Ahogy az várható volt: semmit. Zéró, nuku. Kussolt az összes nagypofájú harcos feminista szervezet és aktivista aki eddig minden mondvacsinált általuk generált hangyafasznyi problémán hosszasan őrjöngött. Ennyit róluk. A női sportolók pedig az egzisztenciájukat és felépített sportkarrierjüket féltve nem merik kifejezni nemtetszésüket mert azonnal megbélyegeznék őket. Lelépne a jóemberekdésben jeles szponzor mögülük és ki tudja tán még a versenyzéstől is eltiltanák őket a szörnyű megbélyegző véleményük miatt. Az elmebetegség vonatán tényleg nincs fék...)

A hír hallatán rögtön eszembe jutott a Tokyoi olimpia nagy szenzációja Laurel Hubbard aki az olimpiák történetében az első transznemű női súlyemelő. [kép] Korábban férfiként űzte a sportágat több kevesebb sikerrel aztán átment a női mezőnybe. A többi már történelem.

Vagy ott a háromszoros világ és kétszeres olimpiai bajnok Caster Semenya aki ha bármilyen versenyen elindul(t) többnyire fölényes győzelmet arat a többiek felett általában nem kis különbséggel [kép]. Semenya kihagyta a legutóbbi olimpiát mert nem volt hajlandó bevenni azokat a nemzetközi szövetség által előírt tesztoszteronszint-csökkentő gyógyszereket, amelyekkel elindulhatott volna. Inkább önként távol maradt. Az abszolút esélyes. Hmm... vajon miért?

Aztán ott van az MMA harcos Alana McLaughlin. Ő férfiként látta meg a napvilágot. Hét évig az amerikai hadseregben szolgált az idő nagy részében a hadsereg egy speciális alakulatában. Megjárta Afganisztánt is szóval egy harcedzett magasan képzett nyolcszorosan kitüntetett elit katona volt [kép]. Aztán kitalálta, hogy tulajdonképpen ő és ő nőkkel kíván harcolni a ringben. A haladó szelleműek állva tapsolták és éljenezték ahogy a szart is kiverte a szerencsétlen ellenfeléből.
A szintén MMA sportágat űző Sean Daniel O'Malley ezt látva azt nyilatkozta vele kapcsolatban, hogy ha röplabdázni vagy focizni akar az oké de egy olyan sportban ahol az a cél, hogy eszméletlenre verd a másikat ezt nem szabadna megengedni. Ez veszélyes és igazságtalan a női sportolókra nézve. Mit lehet erre mondani, teljes mértékig egyetértek vele.

És még csak most kezdődik ez az egész őrület ezzel az érthetetlen döntéssel most dobtak olajat tűzre. Igazából nem nagyon vagyok meglepve, az utóbbi időben a mindent IS bedaráló lmbtq lobbi keze az élsportba is rég elért. A magam részéről röhögnék is az egészen de ha ez az elmebeteg trend így folytatódik hamarosan Winifer Fernandez (hmm... nyami :P ) helyett széles vállú izmos férfiakat fogunk nézni női röplabda mérkőzéseken. Attól meg egyenesen a jó isten óvjon mindenkit, hogy lófejű tangás faszikat kelljen bámulni az olimpián női strandröplabda mérkőzés címszó alatt.

Fogalmam sincs mi lenne a megoldás erre de egészen biztosan nem az, hogy ezeket a sportolókat a fair play jegyében összeeresztjük a jóval gyengébb fizikumú és genetikai adottságú női versenyzőkkel és győzzön a jobbik.

Apropó a bajszos körszakállas NDK sportolónőket akkor most rehabilitálják ugye? Mert ezek után ez a minimum!!

A minap elkaptam egy mondatot a tévében miszerint a vígjátéknak készített Idiocracy c. film mára dokumentumfilmmé vált. Be kell lássam a kijelentést tevő nem jár túl messze a valóságtól.

Ha egy mód van rá a hozzászólásokban ne menjünk le primitívbe! :R

Hozzászólások

(#1) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag

Egyre inkább úgy érzem hogy a South Park formálja a valóságot.

6 hónap tapasztalat után elmondhatom hogy az iOS 13PM semmivel sem jobb mint egy Android 11-es flagship. Ha nem lenne egy kész vagyon ezt is földhöz baxnám mint anno a W10-es Lumia 950et.///A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#2) D1Rect


D1Rect
félisten

Férfiak > nők.
Topik zárható.

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

(#3) bambano


bambano
titán

azt tudod csinálni, hogy nem nézed a közvetítéseket.
ha ezt sokan megteszik, akkor lehet, hogy észbe kapnak.
ha meg nem, akkor a te életed nyugis lesz.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#4) Narxis válasza D1Rect (#2) üzenetére


Narxis
nagyúr

+1

I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

(#5) UnA


UnA
Korrektor

Az már önmagában elég beteg dolog, hogy van az MMA mint sport, főleg még női változatban...

(#6) #90088192 válasza bambano (#3) üzenetére


#90088192
törölt tag

Mivel mint olyan a sport nem létezik, csak egy üzleti modell, így nem értem mi a baj?
Egy hülyeséggel kevesebb lesz? ;]
Nem bánom.... :DDD

Úgyhogy egyetértek veled.

(#7) CounterBoci


CounterBoci
senior tag

(#8) Eastman


Eastman
őstag

November 11. óta már egy másik világban élünk. Aminek a legelejéről, annak tüneteiről írsz most. Vége az általad jól megismert értékrendeknek. Még füstölög majd a fejünk pár hétig, aztán elcsendesedünk.

Sport? Kb. mint a légyszr problémája az Eiffel tornyon.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#9) Sethdobaloah válasza bambano (#3) üzenetére


Sethdobaloah
senior tag

+1 .
Az egész élsport úgy ahogy van atmehet üzleti vállalkozásba, és részemről azt csinálnak amit akarnak.
Én csak annyit kérek hogy az adoforintjaimbol ne stadion legyen meg foci, hanem tomegsport.

...csak én vagyok helikopter?

(#10) UnA válasza Eastman (#8) üzenetére


UnA
Korrektor

"November 11. óta..." - ezek szerint valamiről nagyon lemaradtam?  :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.