- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
onpress #3729 üzenetére
Üdv!
"930Gb-os és egy 5Gb-os partícióból!"
Inkább kb. 926 + 5, mert alapból csak 931,5 GBElőször is 5 GB szerintem kevés neki, mármint ha OS-ként akarod róla futtatni. Inkább 10-15+ GB kéne.
Valamint én úgy telepítettem külső vinyóra Linuxot (eOS + Mint), hogy megcsináltam pendrive-ra a bootolható telepítőket, majd arról bebootolva, a Live rendszerhez csatlakoztattam a külső merevlemezt. Annyi nehézség volt csak, hogy az először a Valami más lehetőségnél, a kézi partíciómegadásnál problémázott az eltoláson (Windows alatt 3 rd party programmal volt csinálja) és GParted által csak újra kellett formázni Ext4-re és utána simán engedte rá telepíteni.Utána simán csak Valami más opció és partíciómegadásnál a külső vinyóra (sdd) telepítettem a rendszert és a Grub is arra került. És természetesen rendesen elindult róla a rendszer, csak a boot sorrend beállítására kellett figyelni.
Szal megoldható ez simán mindenféle külső program nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest