Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Mára elég volt az LSD-ből
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Üzenet az országnak
Aktív témák
-
petrelli86
aktív tag
kérnék egy pirosat coulthard fórumtársunknak az alaplapért..
korrekt, gyors és megbízható, mindenkinek ajánlom!!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
toga007
tag
Piros pont jár az elmúlt heti üzleteimért:
coulthard kollégának ezért a remek tápért.A csomagot időben postázta,hiánytalanul,és hibátlanul érkezett meg.Megy már egy hete kb. a gépben.A legnagyobb problémát igazából a gépbe szerelés okozta...
Juszan kollégának is jár egy óriás piros.
Ezt, és ezt vittem el tőle cakk-pakk postával, és hát meglepődtem mikor kibontottam.
Az utolsó 20 forintos EDO ramig minden külön szakszerűen becsomagolva, kb mintha vmi fél millás cuccot hozattam volna Taiwan-ról.Szal minden elismerésem, és ajánlom mindenkinek...+36 7O 532 II47
-
Szpisti
addikt
Bazinagy pirospont Coulthard-nak, egy Athlon XP 3000+ Barton magos procit vettem tőle, hamar válaszolt, gyorsan postázott, a procival is minden rendben...
-
pisti666
aktív tag
Piros pont [coulthard] az [üzletért]
pontos korrekt megbízható.Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
halasiwillyk
csendes tag
Hatalmas piros jár coulthard kollégának, a posta elkavarta a csomagot, de ő mégis küldött másikat!
Egy igazi korrekt fószer! -
plaszy
őstag
coulthard fórumtársnak piros pontot adok, mert korrektül létre jött a személyes adás-vétel, amelynek tárgya egy MSI alaplap volt. Köszönet érte. Megbízható eladó.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Kh@oSz
aktív tag
Piros pont jár coulthard kollégának a hangkártyáért!
-
_George
senior tag
Pirospont coulthard fórumtársnak, már több tápegység vétel ügyben.
KöszönömAz alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...
-
MaciG
addikt
Adnék egy pirosat coulthard fórumtársnak, egy hangkártyát vettem tőle. korrekt és persze megbízható! Csak ajánlani tudom.
BANZAII
-
Adonimus
senior tag
Pirospontot kérnék coulthard kollégának. Korrekt, gyors, 100%-ban megbízható. Előre utaltam és jött a termék ezt követően. Csak ajánlani tudom. Az üzlet tárgya.
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
hossszú
őstag
coulthard kap tőlem egy pirosat, egy TV tuner kártyát vettem tőle, korrekt üzleti partner.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
_Atesz
addikt
coulthard kollégának jár a piros a Hypro tápért.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Szeretnék kérni egy nagy pirospontot coulthard kollégának a korrekt, gyors, rugalmas üzletért ebből a hirdetésből a seasonic tápegységgel kapcsolatban.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
fabian2
újonc
Coulthard fórumtársnak szeretnék kérni egy hatalmas pirosat, ezért az üzletért. Korrekt, pontos és nagyon gyors.
[ Szerkesztve ]
-
Inhuman01
tag
Piros pontot kérnék coulthard kollégának a hangkariért.
Köszönöm."felhasználónak 17 pozitív és 0 negativ értékelése van" WOT nick: Inhuman82
-
K.Tamas89
aktív tag
Kérnék egy pirospontot coulthard felhasználónak a xilence rézmagos procihűtőért !! Megbízható,korrekt partner,csak ajánlani tudom
-
tormakrisz
csendes tag
EZÉRT egy nagy pirosat szeretnék kérni coulthard kollégának.
Korekt és megbízható.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Kérnék egy pirosat ezért a Turion X2-ért, mégpedig coulthard fórumtársnak. Kifogástalan a proci, ma megjött, beraktam, minden ok. Köszönöm.
Geller
-
Skeleton01
aktív tag
Piros pontokat kérnék az alábbi kollégáknak:
- emerico2004: egy szuper alaplapot vettem tőle, SOS-ben kellett, ő pedig azonnal postázta is
- coulthard: egy remek Intel hűtőt vettem tőle ezen a hirdetésen belül
Ezúttal is köszönöm mindkettejüknek a korrekt hozzáállást, a gyors postázást, és a kiváló termékeket!
[ Szerkesztve ]
-
szamó
tag
-
Ateszzero
őstag
Jónapot kívánok.
Szeretnék kérni egy piros pontot Coulthard felhasználónknak a jó Ecs alaplapért, és köszönöm neki hogy gyors volt. -
LÁZ
addikt
Kettő darab pirospontot kérek az alant sorbavett kollegáknak:
coulthardnak egy raptorért
mrbig25nek pedig a ventiszabályzóértinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Aktív témák
Hirdetés
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest