Hirdetés
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xbox kontroller maraton
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
LÁZ
addikt
Kettő darab pirospontot kérek az alant sorbavett kollegáknak:
coulthardnak egy raptorért
mrbig25nek pedig a ventiszabályzóért -
Ateszzero
őstag
Jónapot kívánok.
Szeretnék kérni egy piros pontot Coulthard felhasználónknak a jó Ecs alaplapért, és köszönöm neki hogy gyors volt. -
Skeleton01
aktív tag
Piros pontokat kérnék az alábbi kollégáknak:
- emerico2004: egy szuper alaplapot vettem tőle, SOS-ben kellett, ő pedig azonnal postázta is
- coulthard: egy remek Intel hűtőt vettem tőle ezen a hirdetésen belül
Ezúttal is köszönöm mindkettejüknek a korrekt hozzáállást, a gyors postázást, és a kiváló termékeket!
-
Geller72
veterán
Kérnék egy pirosat ezért a Turion X2-ért, mégpedig coulthard fórumtársnak. Kifogástalan a proci, ma megjött, beraktam, minden ok. Köszönöm.
Geller
-
tormakrisz
csendes tag
EZÉRT egy nagy pirosat szeretnék kérni coulthard kollégának.
Korekt és megbízható.
Köszönöm. -
K.Tamas89
aktív tag
Kérnék egy pirospontot coulthard felhasználónak a xilence rézmagos procihűtőért !! Megbízható,korrekt partner,csak ajánlani tudom
-
Inhuman01
tag
Piros pontot kérnék coulthard kollégának a hangkariért.
Köszönöm. -
fabian2
újonc
Coulthard fórumtársnak szeretnék kérni egy hatalmas pirosat, ezért az üzletért. Korrekt, pontos és nagyon gyors.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Szeretnék kérni egy nagy pirospontot coulthard kollégának a korrekt, gyors, rugalmas üzletért ebből a hirdetésből a seasonic tápegységgel kapcsolatban.
-
_Atesz
addikt
coulthard kollégának jár a piros a Hypro tápért.
-
hossszú
őstag
coulthard kap tőlem egy pirosat, egy TV tuner kártyát vettem tőle, korrekt üzleti partner.
-
Adonimus
senior tag
Pirospontot kérnék coulthard kollégának. Korrekt, gyors, 100%-ban megbízható. Előre utaltam és jött a termék ezt követően. Csak ajánlani tudom. Az üzlet tárgya.
-
MaciG
addikt
Adnék egy pirosat coulthard fórumtársnak, egy hangkártyát vettem tőle. korrekt és persze megbízható! Csak ajánlani tudom.
-
_George
senior tag
Pirospont coulthard fórumtársnak, már több tápegység vétel ügyben.
Köszönöm -
Kh@oSz
aktív tag
Piros pont jár coulthard kollégának a hangkártyáért!
-
plaszy
őstag
coulthard fórumtársnak piros pontot adok, mert korrektül létre jött a személyes adás-vétel, amelynek tárgya egy MSI alaplap volt. Köszönet érte. Megbízható eladó.
-
halasiwillyk
csendes tag
Hatalmas piros jár coulthard kollégának, a posta elkavarta a csomagot, de ő mégis küldött másikat!
Egy igazi korrekt fószer! -
pisti666
aktív tag
Piros pont [coulthard] az [üzletért]
pontos korrekt megbízható. -
Szpisti
addikt
Bazinagy pirospont Coulthard-nak, egy Athlon XP 3000+ Barton magos procit vettem tőle, hamar válaszolt, gyorsan postázott, a procival is minden rendben...
-
toga007
tag
Piros pont jár az elmúlt heti üzleteimért:
coulthard kollégának ezért a remek tápért.A csomagot időben postázta,hiánytalanul,és hibátlanul érkezett meg.Megy már egy hete kb. a gépben.A legnagyobb problémát igazából a gépbe szerelés okozta...
Juszan kollégának is jár egy óriás piros.
Ezt, és ezt vittem el tőle cakk-pakk postával, és hát meglepődtem mikor kibontottam.
Az utolsó 20 forintos EDO ramig minden külön szakszerűen becsomagolva, kb mintha vmi fél millás cuccot hozattam volna Taiwan-ról.Szal minden elismerésem, és ajánlom mindenkinek... -
petrelli86
aktív tag
kérnék egy pirosat coulthard fórumtársunknak az alaplapért..
korrekt, gyors és megbízható, mindenkinek ajánlom!!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest