Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Összehasonlítás
-----> 
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Winner_hun
üzenetére
hmm...nekem normálisnak tűnik.
Na majd mindjárt kifakítom a csávót aztán poffsoft dönt. 
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
poffsoft
üzenetére
Nos!
A Kojak-kel elkészültem.

A kicsi lehet hogy nem lett valami fényes(bár kivehető rajta, hogy mi is akar lenni), de majd ha azt mondod, hogy akkor ez lesz, és nem a terminátoros, akkor farigcsálok rajta még, ha kell.
Akkor várom a válaszod, miszernt ez megfelel, avagy nem. Ha nem akkor ezt tovább folytatván, kiküszködök valami termiset is, ha meg megfelel, akkor használd egészséggel.

Mod.: Ja és akit érdekel az alapanyag: itt
-
poffsoft
veterán
Az pompi saját véleménye volt, más szerint meg elmegy. Közben Racecam-tól kaptam egy jelzést, hogy majd pontosítja, mit is kell pontosan módosítani rajta. Csak össze kell szedni as gondolatait, meg még mindig nem pihente ki a decembert.

Egyébként nekem tetszett , be is ment a requestbe, és arról elfeledkeztem, hog ymég finomítasz rajta.
Mondjuk legalább két hónap van rá még...Sima kojak annyira nem tetszik, de lehet ráakadok egy olyanra, amit szívesen viselnék, de egyelőre a terminátoroshoz ragaszkodnék
Persze ha van valami elképzelésed, megvitathatjuk (pü-ben akár)És köcce!

Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na majd mindjárt kifakítom a csávót aztán poffsoft dönt.