Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• VS461

tag

Sziasztok!

Nemrég összeállt a gépem, amit nevezhetek akár HTPC-nek is, de inkább zenehallgatós PC-nek:

ASRock A75M-ITX, A6-3500, Scythe Big Shuriken, 2x4 GB Kingston HyperX, Samsung 830 SSD 64GB, Sony notebook slot-in BD kombó, PicoPSU 160XT, egy 150 wattos téglával. Lehet, az utóbbiak túl vannak méretezve :B . Egy Revoltec V20 házba kerültek bele, ideiglenesen (olcsó volt). Még egy hangkari kerül bele, és ennyi, addig USB-s hang van.

De valami nem egyenes, mert a PicoPSU sípol, ciripel, visít, magas, váltakozó hangon, jó hangosan. Amennyire a fülemmel meg tudtam állapítani, onnan jön. Baromira zsúfolt a lap, mint ahogy a miniITX-ek szoktak (maga a táp a külső RAM modul szájában van, pár milliméter a távolság), arra gyanakszom esetleg, hogy gerjed valamelyik alaplapi alkatrésszel... A hang egyébként terhelésfüggő, ha megnyitok valamilyen alkalmazást, elhallgat, majd felerősödik. Ha bezárok valamit, akkor ugyanez. Maga a gép egyébként teljesen jól működik, W7 x64 van fenn, pörög, ahogy elvártam, a hőmérsékletek, fordulatszámok (az az egy) rendben vannak a SpeedFan szerint, a proci feszültségén állítottam lefelé, 1.2 V-ra, dabadab kolléga Logout-bejegyzése nyomán, de semmi gond nincs.

Ha valakinek van ötlete, hogyan küszöbölhetném ki a jelenséget, azt megköszönném!

Cs!

Új hozzászólás Aktív témák