Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Hello
Aki szereti ezt a stílust az írhat ide. itt egy jó kis oldal: Bővebben: link -
Sir Pocok
őstag
Szeretem ezt a stílust, de inkább a light-os vonalat....
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
CuKoR
senior tag
Van már ilyen totyik ....
ZÁRHATÓ !Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu
-
CuKoR
senior tag
válasz qpakcovboy #4 üzenetére
Most nemtalálom...tegnap láttam....lehet, hogy törölték ?
Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu
-
strike-force
őstag
válasz qpakcovboy #6 üzenetére
www.drumandbass.hu
köszönöm szépen , ennyit akartam, leülök magamtól.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
qpakcovboy
őstag
válasz strike-force #7 üzenetére
Itt a fórumon nem találtam...
-
Divi
aktív tag
válasz qpakcovboy #8 üzenetére
Én oda vagyok érte. Csak az a baj, hogy az EZ rollers -en kívül nem ismerek több előadót.
Pedig imádom az jó reszelős D&B zenéketlá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
qpakcovboy
őstag
Akkor ez a Te oldalad: Bővebben: link
-
Gabcsika
tag
Természetesen rendszeres látogatója vagyok a fenti oldalaknak, de magyar szerkesztésű Bővebben: link oldal sem rossz. A Phórum látogatása pedig egyenesen kötelező!
Kedvenceim: LTJ Bukem és a GLR stábja, alkotói (GLR, LGR, Earth Records)
Roni Size
720 Degrees (Blame kiadója)
Goldie
High Society (berobbantak, de nagyon)
így hirtelen...Freedom, Nature, Love & Music
-
lorcsi
veterán
Kriss Kross
eladó: vadi új soundcore motion+
-
nofene
aktív tag
Hűűűű végre gy jó topik!
Bár már régebbóta nem hallgatok DnB-t (bár a zenei ajánlóba írtam: Bővebben: link) mostanában inkább Breakbeat azon belül Nu Break, Miami Break, esetleg egy kis 2step garage.
Kedvenc előadók... Hát: Dj TeeBee, Photek, DieselBoy, Carl Cox nameg Roni Size és még nagyon sokan mások.
Ja és szívesen mennék újra DnB buliba, ha tudnátok nekem Pesten olyan helyet mondani, ahol nem kell, 13-14 éveket és hányásaikat kerülgetni, mert most ''sikk'' dnb-t hallgatni. Ahová szívesen járok az mondjuk Kultiplex (Allnightbreakz, Tilos Klub), esetleg Trafó (Rewind csak ez már unalmas), szóval jó parti 5letek? -
Gabcsika
tag
olyan helyet mondani, ahol nem kell, 13-14 éveket és hányásaikat kerülgetni, mert most ''sikk'' dnb-t hallgatni
Tökéletesen megértelek! Nekem is a t*k*m van ki a divatmajmából! Én már a jungle-ban nőttem fel a jó öreg Prodigy-val, Carl Cox-szal és nagyon SZERETEM ezt a stílust. És IMÁDTAM, amíg totál underground volt itthon. Mostmár csak szeletei maradtak meg nekem ebből, mert a kis t*kvakargató ''menjünkdzsrámendbéjszremertsikk'' emberkék a többit szétdarabolták!
Sajna mindenhol ott vannak, nem igazán t'ok olyat, ahol nincsenek... Persze, minden szám után úgy reagálnak ''úúúh, ez a XYZ-től a ZYX száma, bazel, neked meg van? Én most vettem itt meg itt az új makszit, ehe vazz...'' ''Űűűűh, tényleg? Klafa! Buly után én is megveszem, nekem is kell! Áááh, úúúh, yeee''
Na ebből elegem van...Freedom, Nature, Love & Music
-
nofene
aktív tag
Teljesen egyetértünk. Mellesleg ennek is köszönhető, hogy valamelyest elfordultam a stílustól, de én is ezeken nőttem fel, (Carl Cox-ot én is megemlítettem ), mellesleg néhány barát/rokon stb-n keresztül tudom, hogy vidéken sokkal jobb a helyzet, még maradt az underground jegyből elég sok. Szóval akár még érdemes is volna Pécsre vagy Debrecenbe lemenni egy DnB bulira, de kinek van arra pénze?
Egyébként sajnos nemcsak a DnB-en hanem a többi elektronikus irányzaton is érezhető ez a hígulás. 3 évvel ezelőtt egy Ludmilla-partin még nem voltak ilyen kis tacskók, (vagy csak elenyésző számban és nem szóltak vissza ha felrúgták őket ), de mostmár majd minden elektronikus tánczenei rendezvényen megjelennek. És télleg az a legidegesítőbb, hogy nem a _zene_élvezetéért_ járnak partikra.
Nah asszem eléggé kikeseregtem magam... (Ja így visszagondolva, talán Volt Fesztiválon Sopronban voltam utoljára nagyon jó partin, mert a Multicaféba nem engedtek be 18 éven aluliakat...) -
nofene
aktív tag
FEL!
Jöhetnek buliajánlók is!
Ma Tilos Klub a Kultiplexben ingyenes!
A West Balkánban pedig Ska Klub szintén ingyenes! -
nofene
aktív tag
Simán találtok programot, arról nem is beszélve ha egy picikét megerőltetnéd magad és visszaolvasnál, akkor láthatnád, hogy pont arról beszéltem, a vidéki parti-szcéna sokkal kiegyensúlyozotabb és jobb mint a fővárosi. Mellesleg ha jól látom, kecskeméti vagy. No most akkor ki akadályoz meg abban, hogy beírd a kecskeméti programokat? Szedd össze tedd közzé!
-
-
qpakcovboy
őstag
PH!-s arcok, egyszer el kéne mennük páran ilyen buliba
-
rup1u5
nagyúr
Nahát jó 5let ez a topik.
2-3éve már kijöttem a partys korszakomból de néha azért jólesik elmenni.
A tini-pokemonokat meg kerülöm csak a vége felé már nem volt hova kerülni.
A pálvölgy kru-nak Bővebben: link volt egy havonta jelentkező ingyenes szabadtéri partysorozata a cseppkőbarlangnál de sajnos már ennek is vége jóideje. Azóta szinte semmi. Ha Bukem és Conrad jön azért azt nem hagyhatom ki. Zúzda meg nemigazán jön már be. Régen a Daróci utcában még feküdt de akkor még nyomattam az anfetaminokat is Teebee ott egyszer nagyot alkotott (nosztalgikus tekintetű szmájlit)....öregszem na.
Szóval érdekelnének jó, barátibb, szabadtéri, ingyenes, esetleg illegál, neagyisten valóban ''mustbe18'' partyk ha valaki tud.
bigupWhy don't you knock it off with them negative waves!
-
winamp
tag
Ne legyen süllyesztőben ez a topic! Vki tud mondani vmi jó zenét? Én nem tulozottan ismerem az előadókat csak tesom zenéit hallgatom, de nagyon bejönnek. De már egy ideje tesom nem jár haza gyakran és nem tölt újakat! Főleg azok jönnek be amibe sok a mély hang!
-
winamp
tag
Up!
-
Fercsa
senior tag
nem soka lesz EZ koncert
majd megkeresem a pontos idopontot
en legelosszor a PECSA-ban hallottam oket nagyon bejottek[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
Brae
őstag
Én is szeretem a Dnb-t. De csak a hardat. Tudna mondani vki ehhez hasonló zenéket Concord Down, Total Science, Loxy+Dylan.
-
strike-force
őstag
zene füleidnek
Bővebben: link
Bővebben: linkR7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
winamp
tag
-
Esmein
nagyúr
D'n'B - Devergo 'n Buffalo.
Bocs ez kihagyhatatlan volt, egyébként én is szeretem, de inkább a breakbeatet.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Drótszamár
őstag
Már én is nyitni akartam hasonló totyikot...
Lenne egy kérésem: Ha találsz a neten egy nagyon jó mixet, és még a minősége sem szar, akkor linkeld be ide légyszíves.
Én is szoktam keresgélni, de az utóbbi időben 20-ból ha 1 ami jó. Nagyon sok szemetet feltesznek.
És akkor ami az utóbbi időben sztem jól sikerült, és a minősége is jó:
Upbeats & MC 2 Shy - December DOA Mix
http://www.dogsonacid.com/dev/jho/upbeatsmix.mp3
114 Mb
46:26
320 Kbit/s
Shroombab & Mc Coppa - Nightfire Mix 2005
http://www.high-tension-rec.com/mixtapes/nightfire_mix_2005.mp3
76,43 Mb
55:35
192 Kbit/s
[Szerkesztve]( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Drótszamár
őstag
válasz Drótszamár #38 üzenetére
Ha benézek egy totyikba akkor az kihal
[Szerkesztve]( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Esmein
nagyúr
válasz Drótszamár #39 üzenetére
Hal a fenét, hallgatjátok a töréspontot ? haveromék csinálják esténként mikor nem a bot ad szokott jó lenni.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
gro0ms
aktív tag
0=0
talvin singh
aphex twin
andy c
bad company
menjenek a lightosak a rákbaiMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
gro0ms
aktív tag
És csak a művelődés végett... ezeket mindenki szerezze be!
DZIHAN & KAMIEN - Stiff Jazz (a Gran Riserva albumukról)
NUSPIRIT HELSINKI - Skydive (a La Corporacion albumukról)
Nos, ezzel vége is a művelődés perceinek.
[Szerkesztve]iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
Dictator^
veterán
www.drumandbass.hu hoz csatlakoznék...
plus DC++ on Hungarian Drum and Bass hub - persze csak csetre
amugy ha valaki látta a Palotai - Extázis 7 től 10ig videóját és tudja mi volt a legelső nyitó zene azt plz irja meg a cimét!És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
UP
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest