- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
-
válasz
ubyegon2 #6825 üzenetére
Reboot után már lecserélte paman a kimenetet:
Kicsit galádul szól ez a kimenet a Defy fülesével a teszthanggal, de már beljebb vagyok. Egyébként se zenére kell a hang, csak időnként belehallgatok a letöltött fájlokba.
Itt semmi nem változott:
-
válasz
Geller72 #6824 üzenetére
A lakat a csatornák összekapcsolása lenne, de semmi nem változik, ha rányomok.
A paman is ezt a IEC958- at mutatja, nem tudom eltávolítani ezt a s/pdif- et.Érdekes, a hangbeállításoknál továbbra is a digitális van, de pavuval már át tudtam állítani analóg stereo kimenetre, tesztelni nem lehet a hangot, de YT- nál már van hang.
Viszont fogalmam sincs mitől, mert sok mindent leszedtem- visszaraktam, egyedül a pulse- t nem lehet leszedni, mert viszi magával a DE- t is. -
Nem működik a hang Jessie- n, telepítéskor valami digit hang illesztőt rakott fel, világít is a kimenet az alaplapon, de mezei jackdugós kimenetre nincs hang. Hangkártya beállításokkal ritkán trükközök, ez is a Mint hibája, de most be kéne állítanom Debian 8- ban is a hangot.
Most csak a felső van, hiányzik az analóg, ami a Mintes képen ott van:
Ha van tippetek, örömmel hasznosítanám!
Alábbi infókat szedtem össze:
lspci | grep Audio
00:01.1 Audio device: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Trinity HDMI Audio Controller
00:14.2 Audio device: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH Azalia Controller (rev 01)alábbiakat pastebinbe raktam:
aplay -l
aplay -L
lsmod | grep snd
cat /proc/asound/cards
cat /proc/asound/card0/codec*
cat /etc/modprobe.d/alsa-base.conf
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest