Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
berjo52
csendes tag
Tisztelt fórumlakók!
Segítség, és tanács kellene. Adott egy Myaudio 5 plusz –os telefon, eredetileg Android 4.0.4. rommal. Frissítettem, Sp Flash_tool v3.1320 verziójával a myaudio oldalán található firmware – val, ami 4.1.1. Minden lefutott úgy ahogy a leírásokban van. be bootol a telefon, működik kivétel a wifi, a Gps , a kamera illetve az Fm rádió. A bluetooth működik, Imei számok megvannak. Úgy gondoltam, ha már „féltéglát” csináltam a vasból kísérletezek vele. Rootolás, CWM recovery fel és kutakodás a neten romok után. legalább tíz féle romot feltettem rá sajnos a hiányosságok nem szűntek meg. Korábbi balgaságom, hogy a gyári romról nem készítettem biztonsági másolatot. Mit lehet tenni a korábbi állapot visszanyeréséért.
A válaszokat előre is köszönöm.Ui: A forgalmazó, help –je, még kérdéseimre soha nem válaszolt, most sem bízom benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest