- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
berjo52
csendes tag
Tisztelt fórumlakók!
Segítség, és tanács kellene. Adott egy Myaudio 5 plusz –os telefon, eredetileg Android 4.0.4. rommal. Frissítettem, Sp Flash_tool v3.1320 verziójával a myaudio oldalán található firmware – val, ami 4.1.1. Minden lefutott úgy ahogy a leírásokban van. be bootol a telefon, működik kivétel a wifi, a Gps , a kamera illetve az Fm rádió. A bluetooth működik, Imei számok megvannak. Úgy gondoltam, ha már „féltéglát” csináltam a vasból kísérletezek vele. Rootolás, CWM recovery fel és kutakodás a neten romok után. legalább tíz féle romot feltettem rá sajnos a hiányosságok nem szűntek meg. Korábbi balgaságom, hogy a gyári romról nem készítettem biztonsági másolatot. Mit lehet tenni a korábbi állapot visszanyeréséért.
A válaszokat előre is köszönöm.Ui: A forgalmazó, help –je, még kérdéseimre soha nem válaszolt, most sem bízom benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest