Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Siriusb #17767 üzenetére
Egyelőre ennyit állítottam be.
8 virtuális képernyőm van (mert ehhez vagyok szokva) és bármelyik monitorra bármelyiket rá lehet tenni. Ha olyat választok ami már másik monitoron rajta van, akkor onnan átteszi az aktuálisra, de ha utána másikat választok akkor az elvett képernyő visszakerül az eredeti helyére (hacsak közben azt a monitort is át nem állítottam).
Ez volt a legbonyolultabb igényem, innentől már sétagalopp lesz bekonfigurálni az egyebeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő