Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1182) Salvador20 válasza vjozsef (#1181) üzenetére


Salvador20
őstag

igen, hát akkor kezdjük a hardvernél, ami miatt nem változik számomra:
A killa samle-n kívül nekem mindent lejátszott, soha nem volt semmi gond. Fagyott, néha, de gondolom ez is fog. Ethernet lett volna a vízválasztó, de amióta olvastam a különbséget + 7 mb/s-ért nem cserélek( a divx-eket néztem csak hálón, mást nagyon nem)
Szoftver: Hoz pár újdonságot, amit persze használok, mint a social media, youtube és majd miegymás, ha beindulnak, nem tudom, hogy lesz-e tv-steam, mint rádióban. Na ezeket használom, de inkább a gépemen, nem tudom, hogy mennyire lesz működőképes az usb bill. egér használata, de remélem nem lesz olyan lag benne, mint annak idején az xboxon (és örültem volna egy logitech unifying támogatásnak, mert mindenemet így használom). Amugy mindet megoldom gépen. Ezek a különböző csili vili felületek, annyira nem vízválasztók nálam, sajnos nekem egy régebbi lcd tv-m van, ezért még tapasztalható a beleégés, ami sokban rontja egy menü kinézetét (film közbe nem látni ezt)

Végére blu-ray iso: Jó lenne, meg minden, de blu-ray mappát eddig is lejátszott, annyi hogy a java miatt menüm nem, volt, de kibírom.....

Be Faster, be Smarter, or Cheat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.