2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

ZTE Blade

Bestbuy okostelefon Androiddal, olcsón.

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés, problémák, kérdések

A telefonból jelen állás szerint három verzió létezik: az Orange San Francisco (512 MB RAM, AMOLED kijelző, Orange branding), ZTE Blade (5 megapixeles kamera), és a magyar ZTE Blade (256 MB RAM, TFT). Lehet választani.

UPDATE: Úgy néz ki, hogy a 256-os magyar verzió kivétel néllkül egy gyári hiba eredménye, ebből kifolyólag frissítik 512-esre, kérdés nélkül. A frissítés házilag is megoldható, lásd itt. Felelősséget nem vállalok!

A magyar T-Mobilnál 36000 Ft környékén kapható a telefon Dominóval, 2 év garanciával. Mindenesetre a vélt vagy valós hibáival is különösen ajánlott a telefon: ilyen árban ilyen tudással egyszerűen nincs ellenfele.

Ajánlott!

Az összes kép megtekinthető eredeti méretben a Picasa-n.

A készülék topikja itt található.

Kijelző: sokan panaszkodnak arra, hogy a kijelző kékül, a szürke bizonyos árnyalatait kékesen jeleníti meg, kék csíkok jelennek meg a kijelzőn, esetleg pixelhibásak. Ezeket a telefonokat a pórul jártak szerint a T-Mobile cseréli, érdemes addig bontogatni a dobozokat, míg egy megfelelő kijelzőt nem kapunk. A fentebb leírt frissítés javítja ezt a hibát is.

WIFI: már említésre került, készenlétből visszatérve nem csatlakozik, a WIFI Blade fix megoldja a problémát.

SD kártya: eldobálja az SD kártyát, de ennek rengeteg oka lehet, egyelőre nem tisztázott az oka. Lehetséges hardver, szoftver, user error, írásvédett, vagy gyenge minőségű, kínai gagyi kártya az oka.
Több beszámoló szerint a készülékben levő processzor valamiért nem szereti a Kingston CL4 8GB-os kártyákat, vásárlás előtt érdemes próbát tenni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.