2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ZTE Axon Elite - ligában játszik

A 2015-ös berlini IFA-n mutatták be a piaci eladások javítását célzó új Axon szériát, melyet az ázsiai és amerikai piacok után immár Európának szántak.

[ ÚJ TESZT ]

Kamera, videó, audió

A dupla hátlapi kamera egyike DSLR Sony IMX214, ami 13 megapixeles, az alatta lévő Altek másodlagos kamera 2 megapixeles, mindkettő 6-6 lencséből áll. A dupla ledes villanó erős fényt biztosít. Autófókusz 0.1 másodperc alatt fókuszál, nem maradunk le a fontos pillanatokról, a képek mélységét (BOKEH) lehetőségünk van utólag is szabályozni. Blende értéket F/1.0, F/1,4, F/2.0, F/2.8, F/4,0, F/5.6 és F/8,0 tartományban lehet állítani, amely az érzékelőre eső fény mennyiségét határozza meg, ami által a mélységet be lehet szabályozni. Az elülső kamera 8 megapixeles OmniVision, szelfi képekhez vagy Skype beszélgetésekhez nem is kell ennél több.

Rengeteg beállítási lehetőségünk van Manuális módban:

A következő képek Auto állásban készültek a hátlapi kamerával teljesen alapbeállításon és még a B01 Build verzióval, amit azóta frissítettem B04-re.

Videórögzítés 2160P (4K UHD) 30 fps minőségben is történhet.

Audio részről fel van szerelve egy DAC (digitális-analóg átalakítóval), ehhez párosul még egy AKM 4961 Audio Chipset-et, ami négyszeres hangminőséget ígér: 192 kHz / 32 bit. (Az átlagos audio kimenet 44.1,kHz / 16 bit.)

A valóságban tényleg nagyon szépen szól kihangosítva is, de fülhallgató használatával még inkább átjön az érzés. Zenehallgatásra a Play Zene, vagy inkább a saját Zene alkalmazás választható gyárilag. A videolejátszó a legtöbb népszerű kódolással megbirkózik, amelyikkel meg nem, arra ott van például az MX Player.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.