2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Thrustmaster T500RS bemutató

A T500RS állítólag egy nem mindenapi kormány. Megnéztem beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet.

[ ÚJ TESZT ]

A kormány

A kormány

Már a kormány dobozmérete is tekintélyt parancsoló. Kibontását sem szívesen sieti el az ember. Minden pillanatát ki kell élvezni. Nekem, bármennyire is furcsán hangzik, körülbelül tíz percembe került csak a kormányt kivenni a pakkból.

Sajnáltam kivenni:)

Még a nylonzacskóban is lefotóztam. A pedált megemelve rögtön elhittem, hogy teljesen fémből készült. A tápegység nagyjából 2 és félszer akkora, mint egy G25-s tápja. A kormányról készült interneten fellehető képek nem hazudtak! Brutális.

Itt még érintetlenül.

Már összefogdosva.

A kormány-pedál kombó.

A méretes tápegység.

Ilyen súllyal és masszív felépítéssel még nem találkoztam. A set mindkét darabja olyan, mint egy jól megépített A-s zsiguli: Egyben van!

Sajnos a felszerelését meg sem kíséreltem az első nap. Esélyt sem láttam arra, hogy a billentyűzettartó és az asztallap közé fel tudjam fogatni a méretes „satu” segítségével. A két bútorlap távolsága pont 10 cm. Ráadásul ott még egy klaviatúrának is el kell férnie. Arra gondoltam, biztosan T500RS kompatibilissé kell tennem az íróasztalt. Másnap már nem bírtam tovább várni és tettem egy próbát. Láss csodát, gond nélkül sikerült felrögzíteni. A felfogatása tökéletes. Tehát azaz állítás, mely szerint a kormány íróasztalra felszerelhetetlen, megdőlt. Egyetlen kormányt sem lehet így hozzáragasztani az indulók közül a falaphoz. Annyira masszív, hogy az asztalt meg tudnám vele emelni:). Kiegészítésként megjegyezném, hogy az asztallap elejétől 20 cm mélységben nyúlik be a ház.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.