2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

THL W100 & W200, megéri a csere?

Ebben a tesztben azt fogom kideríteni, hogy vajon megéri-e váltani a frissített verzióra, avagy nem.

[ ÚJ TESZT ]

Szoftver, teljesítmény

Innentől nem bontom két részre a bemutatót, hiszen ugyan arra építkezik a két telefon. Egy alap Android 4.2.1-es rendszert kapunk ( 3.4.5-ös kernellel ), kínai szoftverektől mentesen szerencsére.

egyedi THL

stock Android

Ám míg a W100-ban egyedi THL-es zárképernyő fogad és stock felület, addig a W200 alap zárképernyőt villant és a Samsungra hajazó kezelőfelületet.

Szemléltetve a W200 erőfölényét futtattam egy AnTuTu tesztet, ahol látható, hogy a HD kijelző ellenére is 3000 pont körül ver rá elődjére. Viszont játékok terén fordul a kocka, a W100 kisebb felbontása miatt könyedebben futtatja az erősebb gammákat, de azért az újonccal sem kell a pasziánszra korlátozni a szórakozást, az NFS: Most Wanted-et teszteltem mindkét készüléken, a W100 esetében az első pillanattól kezdve gördülékeny a játék, míg a W200 esetében az első pár kanyarban még felfedezhetőek apróbb lag-ok, utána viszont folyékonnyá válik a játékmenet.

Dual SIM funkciók:

Mindkét készülék két teljes méretű SIM kártyát fogad, melyek közül kiválaszthatjuk, hogy melyik intézze elsődlegesen a hívásokat, adatkapcsolatot. Dual Standby módot támogatnak a telefonok, ami szerint mindkét hálózat aktív alap esetben, de híváskor a másik szám lelép a hálózatról.
Válthatunk, hogy melyik legyen az alapértelmezett foglalat, beállíthatjuk, hogy melyik szám melyik SIM-hez tartozzon.
Míg a W100 csak az egyik foglalatban képes 3G-t kezelni, a másik 2G-re korlátozódik, addig a W200 a 6589T SoC-nak hála már mindkét kártyát 3G-n használja.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.