2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Soxy X11II - Elfogadható kompromisszum

Remek tabletet rendelhetünk Kínából korrekt áron, ha szemet tudunk hunyni néhány apróság fölött.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Ebből a verzióból tudtommal csak egy szín létezik, amely elöl fehér, hátul pedig fémszínű, hiszen alumínium a borítása. A fém hátlap minőségi, jó tapintású, nem kelt gagyi hatást. Itt fel van tüntetve a gyártó kínai neve, illetve a készülék típusa, de szerencsére nem rondítanak bele az összképbe. A tablet hátulján található továbbá a kamera és a hangszóró a bal oldalon.

Erős nyomkodásra a hangszóró környékén azért van egy kis ropogás, de nem vészes. Elöl teljesen letisztult látvány fogad minket, a képernyőn kívül csak a kamera foglal helyet középen. A készülék tetején található a RESET nyílás, melybe egy tűvel belenyomva újraindíthatjuk a készüléket. Mellette az 5V-os töltőaljzat található, illetve a szabvány 3.5-es jack.

A bekapcsoló gomb és a hangerőszabályzó gombok a tablet jobb oldalán találhatóak, ezek nem lötyögnek, stabilan a helyükön vannak. Alattuk egy műanyag kipattintható fedőfül alatt lapul a micro SD foglalat, a micro USB és a HDMI.

Azt kell, hogy mondjam, az összkép rendben van. Talán a kipattintható fület még nem ártott volna fémből csinálni, de így sem csúnya a cucc. Még a káva lehetne vékonyabb, nekem kicsit túl nagy a készülék a 25 cm-es szélességével és a majdnem 18 cm-es magasságával. A készülék nem könnyű, de ez rendben van, érződik, hogy van benne anyag.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.