2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Soxy X11II - Elfogadható kompromisszum

Remek tabletet rendelhetünk Kínából korrekt áron, ha szemet tudunk hunyni néhány apróság fölött.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Általában ha Kínából rendelek androidos készüléket, legyen szó akár telefonról, akár tabletről, mindig próbálok olyan gyártót és típust választani, amiről már írtak tesztet vagy sokan ajánlották. Na, ez a készülék nem olyan. Se cikk nincs róla, se vélemény. A gyártótól sem találtam semmit az interneten és a dobozon lévő webcím sem él.

Magamnak meg sem rendeltem volna, egy ismerősöm szeretett bele és kérte a segítségemet a beszerzéshez. Hát igen, ezek a paraméterek és az ár igencsak meggyőző tud lenni. Így hát nem volt mit tenni, rendeltünk rögtön 2 darabot a Pandawillről DHL-lel. A rendeléstől számított 8. napon vehettem át a futártól a csomagot, kifizetve a járulékos költségeket. Így végül 50.000 Ft körül állt meg 1 db tablet ára áfával, vámmal, postaköltséggel.

[tabletről dobozáról kép]

A doboza noname gyártóhoz mérten egész igényes, nem lehet rá panasz. A brutális csomagolás eltávolítása után szemügyre vettem a csomag tartalmát. Minden földi jót küldtek hozzá, EU adaptert a töltőhöz (ami egyébként nem jó a magyar konnektorba), micro USB kábelt és OTG kábelt is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.