2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung S5230 "Star" - saját élmények

Mivel nagy jövő elé nézhet az S5230, így megosztom a tapasztalataimat a telóról

[ ÚJ TESZT ]

A történet és a csomag

Számomra ez a telefon két dologban is az "első". Ez az első Samsung márkájú, és ez első érintőképernyős telóm. Mindig is szemezgettem a gyártó telefonjaival, csak mindig adódott valami kis hibájuk, ami miatt elvetettem az ötletet. Eddig három Siemens, egy Nokia és három Sony Ericsson mobilt "fogyasztottam el". Az utolsó áldozat egy K770i volt, és totál kiábrándultam az SE-ból. Kellett valami újdonság. Őszintén megvallva, amikor felkerült a Mobilaréna oldalára a teszt, csak átfutottam, legyintettem rá.

Most viszont adódott egy olyan lehetőség, amit kár lett volna kihagynom. A "kék" szolgáltatótól kaptam egy jelentős kedvezményt,így hát böngészgettem a készülékek között, amikor megláttam az S5230at. Csak pislogtam, hogy érintős telót ennyiért??? Ezért részletesebben is elolvastam Bocha cikkét a kicsikéről, és abszolút megtetszett. Megnéztem pár videót is a működéséről, végigolvastam a fórum több mint 500 bejegyzését, tehát alaposan megvizsgáltam mire képes. Így hát bebaktattam a boltba, és kb. 15 perc alatt már készen is voltam.

A doboz, amiben a telefon üldögélt, elég kellemes. Méretre is és az anyaga is olyan, mintha újrahasznosított papírból nyomták volna. A dobozban annyi tartozékot kapunk, amennyit az ára alapján várhatunk. Van benne egy akku, egy töltő, egy fülhallgató, egy USB kábel és maga a telefon. Memóriakártyát ne keressünk, ez amolyan rossz-Samsung szokás, de mivel lassan a microSD szabvány lesz, így pár ezer forintért már hozzájuthatunk egyhez. Ráadásul a teló elfogadja a microSDHC kártyákat is, így akár 8 GB-ig lehet bővíteni.

A másik kellemetlenség a fülhallgató. Lehet csak nekem vannak béna füleim, de nagyon nem passzol bele, ráadásul a bal fele mindig kiesik a fülemből, úgyhogy zenét nem mobillal fogok hallgatni. Természetesen a csomagban lapul még a gyártó új PC Studio programját tartalmazó CD és a felhasználói kézikönyv.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.