2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S2 bemutató

Vessünk egy közeli pillantást a Samsung tavalyi csúcsmodelljére: mit ért anno és mit ér ma?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Anno, mikor megjelent a Galaxy S2, azt hittem, hogy annál jobb telefon nincs. Csúcs hardver, nagy kijelző, és persze a friss Android. Igaz, azóta a gyártók ontják magukból a négymagos tenyérnyi szörnyetegeket, és 2012-re már a négymagos telefonoké a divat, így ideje megnézni, hogy a tavalyi év csúcsmodellje mire is képes egy év után. Idén júliusban vettem meg az S2-esemet (egy Wave 2-est váltott) és egyből megbabonázott a kijelzője.

Ami a dobozt illeti, mikor meghozta a futár, hát az állam leesett. Nem ám amiatt, hogy végre megvan a telefon, hanem hogy milyen kicsi is a doboza. Igen meglepő volt, hogy csak ekkora a doboza, gondoltam, hogy saját magamnak kell összeraknom a telefont, mert az egyben nem fér el benne :)
Pozitív csalódás ért, mikor kinyitottam a dobozt és benne volt egyben a telefon. Egyszerű, de elegáns fekete kartondobozban érkezett, melyen elöl csak a gyártó és a telefon neve van rajta csillogó felirattal. A doboz alján a legfontosabb specifikációk vannak feltüntetve.

A dobozt kinyitva farkasszemet nézünk a telefonnal, melyen egy fólia van, ami védi a kijelzőt a karcolódástól. A telefon kivétele után elénk tárul a nem nagy számú tartozékok listája. Kezdve a gyári töltővel, egy agyonhajtogatott fülessel, és egy adatkábellel, némi papír kíséretében.

[Unboxing videó]

Említésre méltó a füles, mely agyba dugós kivitel, és egészen korrekt hangzással bír. Igaz, nem felső kategóriás, de a célnak megfelel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.