2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S2 bemutató

Vessünk egy közeli pillantást a Samsung tavalyi csúcsmodelljére: mit ért anno és mit ér ma?

[ ÚJ TESZT ]

Akkumulátor, Összegzés

A telefonban egy 1650 mAh teljesítményű akkumulátor teljesít szolgálatot. Egy feltöltéssel 1-2 napot simán kibír, ha nagyon nyúzzuk, akkor egy nap alatt is lemeríthető.
Viszont jó hír, hogy van hozzá gyári 2000 mAh-s akkumulátor, ami +20 százalékkal nagyobb és mérsékelt használat mellett akár 3 napot is kibír egy feltöltéssel.

Összességében egy nagyon jó telefon. Gyors és stabil, fagyási problémáim nincsenek vele.

Viszont néha a Wi-Fi bekapcsolásánál a Wi-Fi kifagy, amit csak újraindítással lehet orvosolni. Ez a 4.0.3-as rendszer egy kis bugja, de hamarosan érkezik rá a Jelly Bean, amivel várhatóan még lesz egy kis sebességnövekedés.

Több, mint két hónapja használom aktívan a telefont, és nagyon meggyőzött mind tudásban, mind megjelenésben.

Egyedül amit sajnálok a Wave 2 után, az a fém borítás, hiszen egy prémium telefonhoz az illik. Szerencsére megszokható a műanyag, de mégiscsak hiányzott a fém. Egy nagyon elegáns telefon, és tényleg amit tud, az már sok a jóból. Gondolok itt a kamerára, aminek a képeit bátran ki merném nyomtatni A4-es méretben is, hisz nagyon szép képeket csinál.
A videólejátszás is pazar, nap mint nap használom, és nagyon kellemes.

Zárom soraimat, remélem tetszett az írás, és a telefon is. A készüléket csak ajánlani tudom mindenkinek, még most is megállja a helyét, a négymagos szörnyetegek között is.

by Byga007

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.