2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Razer Mamba bemutató

Habár már rég került bejegyzés a nevem mellé, most egy olyan lehetőséget kaptam, amely egyszerűen...

[ ÚJ TESZT ]

Csomagolás, és külső

Habár már rég került bejegyzés a nevem mellé, most egy olyan lehetőséget kaptam, amely egyszerűen kihagyhatatlan. Egy hét erejéig a Razer új üdvöskéjét, a Mambát tesztelhettem.
Az egér ismét egy kígyó után kapta a nevét, de ezt már megszokhattuk a Razertől. Aki kíváncsi a kígyó eredetére, az látogasson el ide.

Csomagolása egyértelműen exkluzív: egy olyan dobozban érkezik, ami egyben egy mini vitrin is. Egy plexilap mögött egyből egy kiállított Mambát kapunk. A csomagolás annyira szép, hogy első nekifutásra nem is akartam kibontani, aztán rájöttem, hogy talán jobban járnék, így nekiálltam. Amikor a kezembe vettem úgy éreztem magam, mint a gyerek karácsonykor a fa alatt. Már vártam, hogy megtudjam, mit rejt a csomagolás, de valahogy nem akartam kapkodni, nehogy a gyönyörű csomagolást felsértsem. Éppen ezért kicsit hosszadalmas volt a kibontás, ráadásul két emberes művelet lett belőle :)

A csomag tartalmaz egy kézikönyvet, egy akkumulátort, egy dokkoló egységet, egy kábelt, és természetesen magát az egeret.

A termék különlegessége, hogy működik vezeték nélküli, és vezetékes üzemmódban is. Ez elsősorban a játékosoknak jó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.