2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Prestigio MultiPhone 4500 DUO

Prestigio MultiPhone 4500 DUO – dual sim tepsi módra, egy fiatal gyártó zászlóshajója.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, tartozékok

1. Bevezetés, tartozékok

A Prestigio név nem teljesen ismeretlen számomra, járt már a kezemben MultiPad 8 PRO DUO és Multiphone 4040 DUO is. Ahhoz mérten, hogy nem régi márkáról beszélünk, viszonylag sok termékükkel lehet találkozni a boltok polcain, melyekre tapasztalataim szerint elég nagy a kereslet. Csábító a minőségi eszközökhöz mérten kedvező árazás, és a két év garancia sem elhanyagolható.

A 4500 DUO-t múlt héten fedeztem fel egy hazai kereskedés előrendelési listájában, gyorsan le is csaptam rá, így tegnap, rá egy hétre már kezemben érezhettem.

Miután hazahoztam a telefont elkezdtem megfosztani csomagolásától. A doboz a szokásos Prestigio formát nyújtotta, fekete, karbonmintás és elég sok műszaki információ szerepel az oldalára pingálva. Miután leemeltem a fedelét, meg is láttam a lényeget, viszont mélyebbre „ásva” tartozékokat is felfedeztem, melyek: töltő + adatkábel, sztereó füles + némi papír.

Eddig még nem fogtam kézbe úgy Prestigio eszközt, hogy azt ne élvezettel tettem volna. Az olcsóbb készülékeik drágább társaikhoz hasonlóan jó összeszerelési minőséggel rendelkeznek. Így volt ez a mostani 4500 DUO-val is, első tapintásra szerelem lett a dologból.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Prestigio 5453 Duo

    Én a képzeletbeli tetszett és ajánlott vegyes plecsnijét adom de ha az akkuidő normalizálódik, akkor megvan az ajánlott is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.