2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Logout Díj 2010

A logout legjobb írásai, a 2010-es évben! Nevezz és szavazz!

[ ÚJ TESZT ]

Nevezés és Szavazás

Első és legfontosabb szabály, hogy minden esetben linkeld a cikket! Teljesen mindegy, hogy az most nevezés, szavazás vagy szavazatmódosítás. Linkeld! Ha ez elmarad, a szavazatod/nevezésed érvénytelen.

Nevezés

Nevezni bárki nevezhet. Nincs kigúnyolás, nincs lehurrogás. Ha valaki úgy gondolja, hogy a cikke van annyira jó, hogy benevezze ide, akkor azt bátran megteheti.

A nevezésnél meg kell adni, hogy melyik kategóriába tartozik a cikke. Ha ez elmarad, a nevezés érvénytelen.

Lehet nevezni más cikkét is, ha az olvasó úgy gondolja, hogy az nagyon jó. Ebben az esetben, a cikk szerzőjének felhasználói adatlapját kéretik linkelni.

A törlésre kerülő cikkek automatikusan diszkvalifikálva lesznek a versenyből is. A bannolt userek cikkei viszont nem, hacsak Ő erre nem tart igényt (ezt jelezze az emailcímemen - adatlap), vagy ha a moderátorok erre nem utasítanak.

Nevezni több cikket is lehet, akár kategórián belül is. Egy cikket több kategóriában szerepeltetni csak akkor lehet, ha az adott cikk egy sorozat része, és a sorozattal együtt nevezik az egyik "a legjobb sorozat" kategóriában. (Példa: Az "Arckép szerkesztős" sorozatot nevezem a legjobb sorozat kategóriában, de emellett az "Arckép szerkesztős" sorozat első tagját, az "Arckép szerkesztés - Kezdő" cikkemet pedig még nevezem a "Legérdekesebb cikk" kategóriában.)

A nevezéssel nem jár együtt a szavazás. Tehát aki nevez egy cikket, az egyúttal nem szavaz rá automatikusan! Azt külön kell leadni.

Ha sorozatot nevezel, akkor a sorozat tagjainak linkjeit, gyűjtsd össze egy blogbejegyzésbe, és azt linkeld. Nagyjából ilyen formában: [link]

Kérném a nevezéseket a következőképpen leadni

Saját cikk nevezése

Más cikkének nevezése

Szavazás

Szavazni csak regisztrált felhasználok, csak ezen írás topicjában szavazhatnak. Nem várok privát üzeneteket, sem emaileket ezzel kapcsolatban.
UPDATE 2011. 01. 27.: Kellemetlen okok miatt, így a verseny vége előtt ki kell kössek egy új szabályt. Lehet késő már, de legalább kiváló lecke volt a továbbiakra. Nem szavazhatnak azok a felhasználók, akik 2010. Dec. 31. után regisztráltak, kivéve ha legalább a lelkes-újonc rangot elérték. Az eddig beérkezett szavazatokhoz már nem nyúlok.

Egy user, kategóriánként 1-1 szavazatot adhat. Ezeket viszont módosíthatja.

Kérném, hogy szavazáskor a kategória megnevezését írjátok oda. Ha ez elmarad, a szavazat érvénytelen lesz.

A kategóriák feltüntetésén felül, a cikk megnevezése és linkelése kötelező. Ennek hiányában, a szavat érvénytelen lesz.

Szavazat módosításkor, meg kell nevezni és linkelni kell a cikket, amelyre korábban szavaztatok, majd meg kell nevezni és szintén linkelni kell azt a cikket is, amelyre módosítjátok a szavazatotokat. Ha ezekből bármelyik elmarad, a szavazatmódosítás érvénytelen lesz.

Természetesen szavazni, bármelyik cikkre lehet. Akár saját cikk, akár másé.

Kérném a szavazatokat a következőképpen leadni

Szavazat

Szavazatmódosítás

A szavazatokról szigorú adminisztráció készül, hogy a szavazatmódosításokat is érdemben lehessen követni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.