2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lifebook S761 - A komoly üzlettárs

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy igazi "prémium" a Fujitsu gyárából, professzionálisra tervezve!

[ ÚJ TESZT ]

Belső

Processzor

A Sandy Bridge architektúrás Intel Core i7-2640M a felső kategória határán helyezkedik el. A két magos processzor, melynek órajele 2.8GHz magonként, Hyperthreading technológiával is rendelkezik, mely által 2 virtuális mag is a rendelkezésünkre áll. Az említett 2.8GHz egészen 3.5GHz-es magonkénti órajelre növelhető a TurboBoost technológiának köszönhetően.
Lássuk az összehasonlításokat:

Videókártya

A képi megjelenítésért egy integrált Intel HD 3000 videó kártya felel, mely a Sandy Bridge architektúrás Intel processzorokban található meg. Természetesen, mivel megosztott memória és magsebességről beszélünk, ezért a processzor típusaival együtt az Intel HD 3000-es megjelenítő értékei is változóak. Esetünkben, függetlenül attól, hogy egy elég komoly processzor áll rendelkezésünkre, ne számítsunk komoly grafikai teljesítményre. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az S761-es Lifebook, kifejezetten üzleti kategória. Ennek tudatában, igenis erős videó megjelenítőről van szó.
Lássuk az összehasonlításokat:

Játék

Mivel, sokatoktól kaptam azt az üzenetet, hogy minél több tesztbe adjak helyet a "League of Legends" játéknak, ezért úgy gondoltam üsse kavics, igaz nem akartam külön játéktesztet csatolni ehhez a géphez, de azért mégis legyen meg a Ti akaratotok! :)

A játék, maximális grafikai beállítások mellett is tökéletesen futott a gépen. Minden bizonnyal, régebbi játékok is elfutnak a gépen, de maradjunk csak a tényeknél, miszerint ez nem egy játékosoknak szánt gép. Rendeltetését tekintve valóban professzionális, viszont szigorúan üzleti szinten.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.