2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

JBL J88 - Mutatós darab, de jó is?

Kiváló középkategóriás fejhallgató csinos külsővel, mely felülmúlta egyes várakozásaimat. Másokat nem.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Az elején szeretném közölni mindenkivel, hogy profi írásra senki ne számítson. Komolyabb teszteléshez sajnos nincsenek eszközeim, de ha lennének, higgyétek el, annak én is nagyon örülnék. Most pedig rögtön rá is térnék a lényegre!

Alig több, mint hat hónappal ezelőtt egy AKG K512 második kiadásának boldog tulajdonosa lettem. Idővel, ahogy a metálos időszakom csillapodni kezdett, egyre inkább vegyessé váltak a memóriakártyámon lévő zenei stílusok. Ez bizony ahhoz vezetett, hogy az egyébként teljesen korrektül megszólaló fejhallgató mélyeit kevésnek éreztem. Helyesbítek: nagyon kevésnek.

Ugye van az a bogár, ami nem hagy nyugodni, így ismét meglátogattam a "Nagy FEJhallgatós topik" háza táját a bennem felmerülő kérdésekkel. Annak a bizonyos bogárnak köszönhetően az AKG K512 MKII névre keresztelt fejhallgató utódra talált. Íme a kiválasztott:

Egy szűz fejhallgató az első órákban bizony sokszor nem a valódi énjét adja. Az első benyomásaim nem voltak hát túl pozitívak vele kapcsolatban, így jó néhány napig nyúztam a képeken látható készüléket, mire eme cikk megírásának nekiestem.

A továbbiakban a J88 adottságairól mesélnék egy keveset, így a külső tulajdonságairól, a hangképéről és zenei képességeiről egyaránt.

Kezdjük a kicsomagolással. A doboz egy halom teljesen felesleges papírt, magát a fejhallgatót, a külön mellékelt lapos, szalagszerű kábelt, egy tasakot és egy, a kábelre erősíthető csipeszt rejt. A fejhallgatóból eltávolítható kábelért részemről hatalmas piros pont jár. A kábel egyik végén lévő csatlakozó számomra kissé szokatlan, amelyet a lentebb látható képen lehet megtekinteni.

A jack a helyére dugva elfordítandó

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.