2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Desire 601 - nem csak számok

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy zseniális, mégis népszerűtlen telefon, ami elsőként örökölte a ONE formatervét.

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Sokáig iPhone-t használtam, ami eléggé magasra helyezte a lécet a telefonokkal szembeni elvárásaim ügyében. Mindent összevetve nekem nagyon bejön ez a telefon, elsősorban a már primitívre letisztult, mégis elegáns formavilága fogott meg.

Számomra nem probléma a Full HD kijelző hiánya, és a hardveres háttér is maximálisan kiszolgálja az igényeimet. Van, hogy napi 16 órát vezetek, és a telefonon végig fut a Waze, tehát azért kell dolgoznia rendesen, mégsem tapasztalok szaggatást/belassulást, vagy irreális melegedést.

Tapasztalom, hogy sokaknak sokkal fontosabbak ezek a számítástechnikai adatok, mint maga a telefon, mint tárgy. És a szóban forgó számok alapján ítélik meg az ár/érték arányt, de szerintem nem kell egyenes arányosságot keresni a teljesítmény és az ár között, mint ahogy az élet többi területén sincs ez így.

Sajnos elég ritka készüléknek tűnik a HTC Desire 601, amit nem értek, mert ez egy nagyon eltalált modell. Aki egy elegáns, minőségi középkategóriás telefonra vágyik, annak csak ajánlani tudom.

Azóta történt

  • HTC Desire vs. HTC One

    A négyéves csúcsmodell a tavalyi csúcsmodell ellen: vajon a maga fénykorában melyik telefon számított jobbnak?

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.