2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

GS8000 FullHD DVR menetrögzítő kamera

Egy ár/érték arányban jónak mondható autós kamera részletes ismertetése tesztvideókkal.

[ ÚJ TESZT ]

Beszerelés

Beszerelés:

Igazából magának a készüléknek a beszerelése nem egy nagy ördöngösség, csak, mint fentebb írtam, jól meg kell nézni, hogyan pozícionáljuk, mert a 3M ragasztóval felhelyezett tartókonzolt nem lehet jobbra-balra rakosgatni. Ahová feltesszük, az ott is marad. Kivéve persze, ha kétoldalas ragasztóval teszteljük a megfelelő elhelyezést. Azonban legkevésbé zavaró és legkevésbé feltűnő, ha a belső visszapillantó mögé tesszük jobb oldalra, így a vezető kilátását abszolút nem zavarja, mivel a tükör teljesen kitakarja. Az anyósülésen utazó illetve a jobb hátul ülő láthatja, de zavarni őket sem fogja.

Tápellátását mindennemű szakértelem nélkül viszonylag szépen és egyszerűen meg lehet oldani a legtöbb autó esetében. A középen lévő szivargyújtóba bedugva jobb oldalra elvezetve a kesztyűtartó alatt, majd az A oszlop mentén felhúzva a jobb oldali napellenző mögé szinte teljesen eltüntethető a kábel, egy-két helyen látszódik belőle pár cm.

Kívülről az autó előtt állva ennyi látszik belőle (jelen esetben a teszt miatti felszerelésből adódóan behajtani tilos táblára utaló jel keresendő, természetesen, ha normálisan a helyére kerül, akkor nem lesz ilyen hivalkodó):

A felvételeken zavaró lehet az alsó szekcióra eső belső visszatükröződés, de sajnos ez elkerülhetetlen. Ha alacsonyabb pozícióba telepítjük, akkor lehet, hogy nem látszódik ez a tükröződés, viszont akkor még nagyobb területet foglal el az égbolt, és a kilátásban is zavarni fog maga a készülék is, és a hozzá vezető kábel is. Szerencsére ez is a beeső fénytől függ, így csak bizonyos esetekben látható a képeken.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Logout TV: Garmin nüvi 40

    A Garmin nüvi 40 egy fapados, de nagyon megbízható és remek kis céleszköz azoknak, akiknek nem kell külföldi térkép.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.