2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Gamer gép vagy elavulófélben lévő középkategória?

Platform- és generációváltás bő lére eresztve: a múltból a jelenbe egy kis jövőbetekintéssel.

[ ÚJ TESZT ]

Unboxing 1.

A "SRÁCOK" EGYÜTT

Nézzétek el nekem, hogy a monitort és a nyomtatót már a rendszer összeszerelése előtt kibontottam és beüzemeltem, ezért azokról nem száz százalékos unboxinggal tudok szolgálni. Minden terméket kibontva, a tartozékokkal együtt láthatjátok a képeken.

ALAPLAP

Az alaplap unboxingja számomra csalódás. Talán a legnagyobb csalódás az össze komponens közül. Többre, sokkal többre számította. Lehet az én emlékeimben van rosszul eltárolva, de régebben mintha minden alaplapomhoz több "kacatot" kaptam volna. Természetesen azért nem sírtam tele a kispárnám, hiszen mégis csak egy remek alaplapról van szó.

PROCESSZOR

Illúziómentesen fogtam neki a kicsomagolásnak. Kis doboz, kis CPU, kis gyári hűtő. A szokásos felállás.

VÍZHŰTÉS

Megvallom őszintén, nem sejtettem, hogy ilyen drabális termék ez. Amikor a dobozát első alkalommal a kezembe fogtam, úgy éreztem, felesleges ez a méret. Bizonyára tele van tömve mindenféle kukába való papírral. Tévedtem. Egyszerűen tévedtem. Szükséges egy ekkora doboz már csak a normális elrendezhetőség miatt is. Erről a képek is tanúskodnak. Meglehetősen potens már a hűtés látványa is, amit sem a képek, sem a videók nem adtak vissza számomra, amikor teszteket néztem róla.

MEMÓRIAMODULOK

A jól bevált csomagolás, melyben a két modul és némi papír. Véleményem szerint ennél többre nincs is szükség egy memóriakit esetében.

TÁPEGYSÉG

Az FSP nem vitte túlzásba a doboz megtöltését. Gyakorlatilag a tápegység és a moduláris kábelek vannak becsomagolva egy kis ütést elnyelő hab kíséretében. Meglátszik, hogy a semi-modular tápok körében a gyártó belépő modellcsaládjának egy tagja. Semmi glanc és flanc, csak a leglényegesebb: a termék.

VGA

A legszélesebb mosoly a videokártya kibontása közben ült ki az arcomra. Szemeimben valamiféle harmonikus kielégülés csilloghatott. Az sem tudta kedvem szegni, hogy sokadjára éreztem úgy, nem kapok semmit a kötelezőkön kívül, hiába a "prémium" ár. Le kell szögezni, azért pozitív dolog, hogy HDMI kábelt csomagoltak mellé, és nem DVI-t. Pár unboxing videó megtekintését követően rá kellett jöjjek, ez standard körítés, nem kell ennél többet elvárni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.