2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Fekete leves

    Pontosabban borsos tokány rizzsel.

    Nem elég, h 8-10 percet álltam sorba, mert szokás szerint délutános műszakban csak egy konyhásnéni volt az ALC pultban, tele volt csontszilánkkal az ételem.

    A sarokban szoktam ülni többedmagammal, most a többiek távolabb ültek tőlem, talán szerencse is.
    Először mikor éreztem, h "idegen anyag" van a számban, óvatosan feltűnést kerülve kiköptem a már kiürült levesestányérba.
    Újabb adagot kezdek enni, megint érzem, h valami nem stimmel, ezt már egy szalvétába "csomagoltam"; még jó, h egy halom szalvétát szoktam magammal vinni, pazarlok, ha úgy tetszik, de hát az evőszeközöket el szoktam törölni, meg néha vizes a tálca, stb.

    Ez után kicsit óvatosabban válogattam a tányéromból, de hát nem azért vettem meg, h a tányérban hagyjam. Aztán újabb roszogó csontszilánkok, kezdtem mérges lenni, milyen t×ketlen (vagy inkább hanyag) volt aki ezt felszelte..
    Azonban a nyelvem alá beékelődő csontszilánk(ok) elindítottak egy folyamatot, aminek az lett a vége, h a sarokba került az étel egy része.
    Ekkor kellett volna abbahagynom a kísérletezést, de kitartó (és éhes) ember lévén tovább folytattam a "falatozást", az elkövetkező percben nem is volt gond, már-már múló pillanatoknak tűntek az előbbi csontszilánkos emlékek, de aztán sikerült ismét belenyúlnom a közepébe.

    Folytatás...

    Thunderzolee 15 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.