2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Így menjetek moziba

    Most olyan leszek, mint Nordic.
    Csak egy kép, ami egy Youtube videora irányít.

    Thunderzolee 13 éve 14

  • Fészbúkról

    Miután nyugdíjba vonultam, feleségem ragaszkodik hozzá, hogy vásárlásainál elkísérjem a CORA-ba. Sajnos, a legtöbb férfihez hasonlóan a vásárlás engem halálra untat.
    Ezért legszívesebben gyorsan végeznék, de a feleségem - a legtöbb nőhöz hasonlóan -, imád össze-vissza csellengeni a polcok között.
    Tegnapi nap folyamán feleségem kapott egy levelet a CORA vezetőségétől, a következő tartalommal:

    Tisztelt asszonyom!

    Az elmúlt hat hónap folyamán az Ön férje elég sok kellemetlenséget okozott cégünknek, amit tovább nem vagyunk hajlandók tolerálni, ezért úgy határoztunk, hogy az Ön férjét "persona non gratanak" nyilvánítjuk, és áruházunkból kitiltjuk.
    Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje videó felvételekkel bizonyítható tetteit:

    Június 15:
    Leemelt a polcról 12 doboz óvszert, amiket egyenként a gyanútlan vásárlók bevásárló kocsijába dobott.

    Július 8:
    Az ajándék osztályon található összes csörgőórát 5 perces időközökkel beállította csörgésre.

    Július 29:
    Leemelt egy nagy flakon ketchup-ot, aminek tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig.

    Folytatás...

    Thunderzolee 13 éve 8

  • :)

    Nézelődtem egy laptoptakarítós blogban, és a hsz-ok között twollah is tiszteletét tette. Ez alakalomból ránéztem a blogjára.. hát semmit sem változott, szétröhögtem a zagyam rajt..

    Thunderzolee 13 éve 9

  • Asus F5GL

    Wáááááááááááááááááááá :W

    Nálam van egy noti, bizonyos Asus F5GL-AP230C típus.

    T2390 cpu (1.8GHz, 1MB, 533FSB)
    2GB ram (DDR2 800MHz)
    8200M vga

    Hibajelenség valami olyasmi volt, h fél óra mire összeszedi magát a gép.
    Elképzelhető, h vírusos.
    Akkumulátort ki kell venni belőle, mert lefagy ha arról megy. :F

    Elindítás után a hozzá adott Vista szépen felállt, de valóban hosszú percek múlva reagált csak az egérkattintásokra, pedig feladatkezelőben semmi sem látszott, ami ette volna a procit/memóriát.
    Avast ikonja az óra mellett forgott, úgyhogy nem tűnt valószínűnek, h vírus lenne rajt.

    Na mindegy, sokat nem tudtam vele csinálni, lekaptam az alját, kivettem a merevlemezt, át egyik gépembe, mondom lementem az adatokat róla.

    Üres HDD-t visszaraktam, elkezdek telepíteni rá egy Windows 7-et.

    Folytatás...

    Thunderzolee 13 éve 17

  • Google féle "Felhő"

    "Így kell felhőt barkácsolni" !! :D

    Tudjátok.. minden lakásba kell felhő :D ... hogy köztük érezhesd magad. :D

    Thunderzolee 13 éve 3

  • Özönlenek a turisták Yoda mester szobrához

    Na ezt felírom a "bakancslistámra". :D
    origo.hu/utazas/20110808-ozonlenek-a-turistak-yodamester-szobrahoz.html

    A San Franciscó-i Golden Gate-híd közelében egy hasonlóan híres turistalátványosság vonzza a turistákat, bár talán még kisebb számban érkeznek ide, mint a város jelképének számító hídhoz. A Csillagok háborújából ismert Yoda mester teljes alakos szobra a Lucasfilm stúdió előtt látható.

    A szökőkúttal kombinált szobor 2005-ös felállítása óta Star Wars-rajongók tízezrei érkeztek ide legalább egy fénykép erejéig. A fanatikusok összekötik a látogatást a Lucasfilm stúdióinak bejárásával is, de a fő attrakció maga a szobor.

    A Star Wars-filmek körül egyébként jövedelmező franchise alakult ki az évek során: különböző miniatűr figurák a gyűjtőknek, könyvek, videojátékok árasztották el a piacot, sőt létezik kézikönyv a csillagrombolók hajtóművének működési elvéről is. Az így értékesített tárgyak forgalma 2007-ben a Forbes magazin becslése szerint elérte a 22 milliárd dollárt.

    Thunderzolee 13 éve 3

  • Napi művészet

    Effek-t-orony

    2011, Albeck Károly

    Már a kép címe is expresszív; az effek mint F-gombok többesszáma, az ESC, vagyis menekülés, az effekt, vagyis hatás.
    Egyetlen kép kifejez 45 percet: a számítástechnika órák gyötrő magányából akar menekülni a művész, de beláthatatlan következmények miatt mégsem teszi. Ezért egy tornyot épít.
    A torony mindig is az erőt, a védekezést szimbolizálta, művészünk belső énjét, a tornyot ahová bezárta indulatait.
    A háttérben hanyagul igazgatott vezeték a tanári diktatúrát szimbolizálja, művészünk bármit is tesz, a tanár láthatja, hiszen rá van kötve a nagy testvér hálózatra.
    Azonban a torony messze a vezeték fölé magasodik és a tetején rejlő nyíl, amely az ajtó felé mutat, a közelgő győzelmet, vagyis a menekülést szimbolizálja.

    Thunderzolee 13 éve 4

  • Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?

    Fészbúkon volt kint az üzifalon ez a kis cukiság. :)

    1. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját, és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy ...a cica becsukja a száját és nyeljen.

    2. Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet.

    3. Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából.

    4. Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait balkézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját, és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig.

    5. Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből.

    6. Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait! Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát, majd masszírozza a cica torkát.

    Folytatás...

    Thunderzolee 13 éve 11

  • Követés

    17 óra, nézett a nő az órájára. Megint egy órával tovább maradt bent, pedig senki sem fogja ezt megköszönni neki, a főnöke is már rég lelépett. De legalább nem otthon unatkozott az üres lakásban - gondolta.

    Huszas évei végén járhatott, egész csinos nő lenne, ha egy kicsit foglalkozna is magával.
    Ruhatárát már régen frissítette és fodrásznál sem volt már vagy két hónapja. Felvette a kabátját és eloltotta az asztali lámpát, elköszönt a takarítónőtől és elhagyta az üres irodát.
    Mikor kilépett az utcára egy pillanatra megtorpant a hatalmas tömegtől, ami kint fogadta, vett egy nagy levegőt és elindult hazafelé a szokásos útvonalon.
    Elment a nagy ódon épület előtt ahogy ezt minden nap megteszi. Az épület ajtaján egy kis táblát vett észre: "Dr. Frajd Zsigmond pszichiáter, párkapcsolati tanácsadó".
    Ebben a pillanatban egy férfi lépett ki a hatalmas ajtón. A nő megnézte magának az alakot és arra gondolt milyen szánalomra méltó, hogy valakinek szakember kell a szerelmi életének rendbe tételéhez. Bezzeg neki semmi szüksége sincs efféle sarlatánok segítségére, hisz vele minden rendben van, eme gondolatát önkéntelenül is egy keserű félmosollyal nyugtázta. Kínos volt neki, hogy évek óta egyedülálló, de szerencsére ezt senki sem tudta róla.
    Folytatta tovább útját a metró aluljáró felé.

    Folytatás...

    Thunderzolee 13 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.