2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • MSI CX600-X

    MSI CX600-X

    Már lassan 3 éve használom ezt a különleges terméket. Mikor megláttam az első specifikációkat egyből ki is néztem magamnak. Leginkább az akkor újdonságnak és ismeretlenek számító SiS chipset fogott meg és kíváncsivá tett, de ezen felül egy középkategóriás laptop elég jó árral. A maga 140 ezres árával megálta a helyét még játékok terén is. Mivel elég sokat játszok így eléggé meg van terhelve szegény, de 2009 óta visel el engem.

    A 3 év alatt egyetlen problémája volt, de az se az ő, hanem inkább az én hibámból. A probléma egy bad sectoros vinyó okozta. Természetesen olcsón hozzá lehetett jutni és a csere megtörtént.

    Egyéb hibái, hogy 3 év alatt eljutott arra a szintre, hogy kicsit jobban melegszik, de nem számot tevő, mert 6-7° emelkedés figyelhető csak meg.

    A csomag kibontás után a laptopon kívül csak a létfontosságú eszközök vannak mellékelve. Akku, tápkábel, adapter és driver CD-k.

    Specifikáció:

    Folytatás...

    PumpkinSeed 12 éve 5

  • A tolerancia

    Köszönöm, hogy kora reggel íj törődő vagy és már szombat reggel 8kor szétfúrod a falat. Amúgy én se akartam aludni. De tényleg. Pont fel akartam ébredni arra hogy fúrsz!

    PumpkinSeed 12 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.