2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mai guberálásom eredménye: majd lefordulok a székről!

    Úton hazafelé hallom, hogy egy hozzánk közeli cég bemondta az unalmast, az irodák gépeit pedig kipakolják és aki arra jár, az azt visz amit csak akar. Kapva kaptam az alkalmon és elsétáltam a helyszínre.

    Nyomtatók, monitorok, kábelek, modemek(!), Cisco routerek, billentyűzetek, egerek. Számítógépek sajnos nem voltak, azokat vagy megtartotta a "cég", vagy elkapkodták mire odaértem. De ami a legfontosabb (mint kiderült), rengeteg (20-25db) szünetmentes UPS-re bukkantam a helyszínen!

    Azonnal lecsaptam a kupacra és nekiálltam válogatni - hozzáteszem a többi guberálót teljesen hidegen hagyta ez a UPS hegy. Szóval sikerült szétlegóznom a szünetmenteseket és megtaláltam a kupac legnagyobbik és egyben legszebb darabját. Majdnem 30 kiló. Haza is "szaladtam" vele és be is kapcsoltam úgy, hogy egy kallódó monitoromat is rádugtam (aznap még mentek ezek az UPS-ek, volt benne kraft). A monitor bekapcsolt. Hurrá, ez bizony működik.

    Folytatás...

    Probber 13 éve 45

  • Egy őszinte hirdető!

    Ilyen hirdetéssel sem sűrűn találkozik az ember, de ami biztos, hogy megkérdőjelezhetetlen az őszintesége. Szó sem lehet arról, hogy netán megpróbál átvágni hamis információkkal, esetleg zsákbamacskát árulna. :D

    A Leírás pontban találod a lényeget.

    Probber 13 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.