2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • LG Optimus GT540 frissítése (konklúziók)!

    - - - Update 2010. december 29. (lent) - - -

    Egy nap híján két hete, hogy boldog tulajdonosa vagyok egy LG Optimus GT540-nek.
    Gyárilag kártyafüggetlenül, gyártói garanciával, 2,5 hónaposan, makulátlan állapotban és a gyári Android 1.6-tal vásároltam meg a telefont. Ez a két hét alatt amióta nálam van, azt hiszem, hogy kiismertem a telefont és nagyon jó. Tetszett az 1.6, nem volt vele bajom. Tegnap este a Sync program bejelentette, hogy elérhető hozzá a gyári LG 2.1-es Android rendszer. Gondoltam felfrissítem a szoftvert, mert olvastam, hogy sokat lendít a sebességen (amivel eddig sem volt bajom), bemutatkozik az EQ és a "Live" háttérképek. A frissítés gond nélkül lezajlott. Neki is ugrottam, hogy megnézzem mennyit változott a rendszer az 1.6-hoz képest. Hát elsőre az jött le, hogy ez bizony SZARABB lett! Második nekifutásra is... Sebességben én úgy érzem, hogy se negatív, se pozitív irányban nem változott, de a legborzasztóbb, hogy a kezelhetőség nemes egyszerűséggel pocsék lett, már nem úgy reagál a készülék az érintésekre ahogy előtte. Kapott új animációkat is a menürendszer, ami szerintem teljesen felesleges. A menü háttere és a betűtípus is sokkal gagyibb lett mint volt és a "feloldási kép" sem változtatható úgy, ahogy korábban.

    Folytatás...

    Probber 13 éve 25

  • "Triálozó" Simsonos!

    Hibátlan produkció! ;]

    Probber 13 éve 5

  • Hiányzik az a plusz 90 centi...

    Minden egy "új" számítógépasztallal kezdődött.

    Egyik rokonom múlthéten megkérdezte, hogy nem-e kell nekem egy nagyon jó állapotban lévő számítógépasztal. Mondtam neki, hogy megnézem és ha jó, akkor elviszem.
    Amint megláttam, azonnal rávágtam: bizony, hogy kell!
    Gondoltam tökéletes csere lesz a régi öreg romos asztalom helyére.
    Nagy, fekete, dupla kihúzható perifériatartó, három fiókos, gyönyörű szép, maximum 3-4 éves gépasztal. Hazavittem és jöhetett a szobám méricskélése.
    Megterveztem gépen mindent centiről-centire, majd szomorúan konstatáltam, hogy az "új" asztalhoz sajnos kicsi a szobám. Akárhogy forgattam a berendezéseket, egyszerűen nem fért el az "új" nagy asztal. Mindenképp használni szerettem volna, így radikális megoldásra szántam el magam. Van (volt) egy kettészedhető franciaágy a szobámban, 180x200cm-es. Mivel jelenleg nincs asszony a háznál és még csak talonban sem, viszont hamarosan, de belátható időn kívül új házba költözök, így kivittem a felét, gondoltam addig kibírom. A fekrészem a felére csökkent, 90x200cm. Kényelmesen nagy lett a szobám (állva-ülve) és befért az "új" asztal is. 21:00-22:00ra be is fejeztem, gondoltam lefekszem aludni. Az elalvással nem volt baj, fáradt voltam, de hogy hajnali ~04 órakor arra keltem, hogy éppen félig lelógva, kicsavarodva "fekszem" az "összement" ágyamon, az egy kicsit meglepett.

    Folytatás...

    Probber 13 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.