2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mit vehettél volna a cigidből?

    Az imént épp sárgarépát rágcsáltam (a belvárosi általános 1000ft-os ebéd helyett), mikor beszóltak, hogy na, ezzel vajon hány négyzetmilliméternyi házat vehetek magamnak. Szöget ütött a fejembe a gondolat, gyorsan kiszámoltam.

    Egy gyors kérdés azokhoz akik dohányoznak: szerinted megtelne a szobád padlója az eldobott cigisdobozaiddal? Kb 5x10 centiméter egy doboz (remélem), szépen lepakolgatod őket a földre. Nos, jó hírem van, minden egyes doboz cigi helyett megvehetted volna a helyet, ahova letetted, ha megtelt a szobád, tiéd lehetne. De cserébe tíz évvel korábban leszel rákos, az is valami. A mai együttérző rovatunkat olvashatták ;] .

    Egy kis számolás:

    Legyen egy eladó sorház, mondjuk Kőbányán, 47nm sorház + 60nm saját kis kert, virágokkal, terasszal, tárolóval, mindennel ami kell, taksáljuk 8.5 millióra. Ez 181 ezres négyzetméter ár = 18ft/négyzetcentiméter. Egy doboz cigi 5x10= 50 négyzetcenti, az 900 forintnak felel meg. Ezért megkapsz a lakásból is egy cigisdoboznyit + a kertből egy másfél cigisdoboznyit. Nos, így lehet cigi helyett lakást venni. További kellemes füstölgést mindenkinek :DDD.

    Folytatás...

    maross 12 éve 52

  • Fogadalmak

    Mostanában egyre többet gondolkodom az életemen, honnan jöttem, mit csinálok, hova tartok. Öregszem, harminc fölött egyre gyakrabban szakítok rá időt, kevés sikerrel, még kevesebb kézzelfogható eredménnyel. Az életem gyakorlatilag minden területén lenne mit bepótolnom, csak hát ez nem ilyen egyszerű.

    Ott a munka, mely mostanában inkább rosszul megy mint jól, a család és az ismerősök, akikre az eddigi kevés időnél is kevesebbet tudok rászánni....HOPP es mar latom, ahogy "Mindenkinel arra van ideje, amire szakít" kapitány integet, hogy ez így nem teljesen igaz. Gyakran igazat adok neki, még gyakrabban betolom egy sötét sarokba. Lustaság, Nincs erőm és Leszarom kapitányok társasága sokkal könnyebbé teszi az életemet, látszólag.

    Jó magyar szokás szerint főleg csak siratom a saját helyzetem, az országét, minden egyre siralmasabb, csapot megengedem, abból is adó és pénzelvonás folyik, a buszokat pont lekésem, zebránál a zöldet dettó, az utolsó adag festékben amit az Obiban veszek száradás után marhára más színhatású festék van, tőzsdén a pozícókat pont a fordulóponton dobatja ki, és még sorolhatnám. Pedig nem vagyok beteg, család is viszonylag jól van, ez már önmagában is derűre adna okot. Elég lenne egy komolyabb betegség, azonnal cserélném régi önmagam "pitiáner" problémáira.

    Folytatás...

    maross 12 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.