2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Groupbuy+, 8. kör: Gears of War 4 6000

    Ujabb dolog var kipipalasra, kiserleti jelleggel inditok egy ph-s groupbuy topicot. Az otlet az, hogy a legolcsobban beszerezheto ar alatt jussunk jatekhoz (tradereket is beleertve), megis mindenki jol jarjon. Sajnos ugy nem mukodik hogy raboktok egy jatekra hogy "ebbő' kérünk", de ha van valami, szolok. A sorrakerulo jatekokkal kapcsolatban semmifele informaciot nem tudok adni, teljesen folosleges kerdezgetni. Mas: van egy minimum szam is, ami alatt nekem se eri meg, es van egy maximum is, ami beszerezheto. Minden steames jatek, ha nem, azt kulon jelezni fogom az adott jatek mellett.

    Jelentkezes: ebben a topikban lehet, egy kommenttel es a jatek nevevel. Penzugyek rendezese banki utalassal vagy paypallel. Csak ph-soknak szol a dolog, bar nem gond ha ujonc az illeto. Olyan irjon, aki fizetokepes, es nem kell felretenni kovetkezo hetfoig/fizetesig (utolso munkanap->hetfoi penz belefer), mert ezt sajnos nem tudom bevallalni. Ha osszejott a minimum letszam, johetnek a penzek, es mar mennek is a jatekok. Maximum 2 darab/fo viheto, nem akarom ebbe belekeverni a tovabbadast, cel hogy jusson mindenkinek.

    Folytatás...

    maross 10 éve 373

  • Indiegala Dirt

    Varhato ideje: Megvannak a pakkok, johet a penz

    Indiegala Dirt BTA (osszes jatek) 500ft vagy 1.33 tf2 kulcs. Ha az indiegala megszuntet par kedves trukkot, akar 400ft-ra is lemehet, bar erre nem epitenek (ez kozben mar kiderult, nem tettek meg ezt a szivesseget).

    Az elozo rendszer hibatlanul mukodott, egy panasz sem erkezett, ugyhogy ismet igy lesz megrendezve. Roviden: ne kuldjetek emailt/privatot, se elotte, se utana, kiveve ha 24oran belul nem kapod meg a pakkot (munkanapon). Ket fo oka van: kevesebb ido nekem, illetve itt ph-n kb elso par oraban elerem a privat uzenetek maximalis szamat, es onnan kezdve kaoszba torkollik az egesz. Topicban nyugodtan lehet kerdezni, hatha valami még pontositasra szorul, jobb itt egyszer leirni, mint privatban harmincszor.

    Jelentkezes itt a topicban, egeszen nov. 26-ig. Ha tobb darab kell, jelezd. Semmifele kotelezettseggel nem jar, csak saccperkb szeretnem latni, hogy hanyan vagyunk.

    Folytatás...

    maross 10 éve 63

  • Indiegala October

    Az egyszeruseg jegyeben: Indiegala october BTA - osszes jatek (<-katt a tudnivalokhoz), 500ft vagy 1.5tf2 kulcs. Tudom, "draga", de most nem volt penz/energia masra. Indiegala az emelesen kivul ujabb ket apro trukkel orvendeztette meg a kevesbe figyelmes vasarlokat, ezzel 400ft kore/fole emelve az arat + kezdeti pakk amit muszaj volt megvenni hozza.

    Van belole boven, nem fog elfogyni. Aki emailt/privit kuld nekem az diszkvalifikalodik :). Topicban lehet kerdezni, hatha valami még pontositasra szorul.

    maross 11 éve 32

  • Pinball FX2 ph verseny (vót, valamikó)

    Bevezeto
    A versenynek vege, koszonjuk a figyelmet :). Erre tessek faradni, sto1911 kollega atvette a stafetabotot.

    A jatekrol

    Ha valaki nem talalkozott volna ezzel a csodaval (jo ertelemben), akkor steam store-on az alapjatek ingyenesen letoltheto. Egy asztalt tartalmaz, a tobbit meg kell vasarolni hozza. Vannak 3-4 asztalt tartalmazo dlc-k (10euro), illetve kulon 1 asztalos dlc-k is (3euro). Akcioban eddig -66%-ot kapott, azaz kb 1 euro/asztalert jatszhatunk. Egy asztalt kiismerni 3-6 ora, még ugyanennyi hogy beugorjon egy normalis eredmeny + utana johet a kockulas, szerintem ez egy barati ar ennyi szorakozasert :). Ha szereted a flippert, vagy csak ki szeretnel probalni egyet, 5 fogorvosbol 4 ezt ajanlja. Ha nem is nevezel, mindenkepp probald ki az ingyenes asztalt, megeri!

    A verseny, jelentkezes

    Folytatás...

    maross 11 éve 1730

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.