2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ne OFFoljuk szét a Melyik okostelefont vegyem? topikot!

    Hát, az utolsó 50 hozzászólásnak kb. a fele OFF, szóval ma estére megnyitom az ideiglenes OFF-topikot :)

    HuMarc 11 éve 1809

  • 200 napos fórumozó lettem!

    Hihetetlen, hogy már 200 napja itt vagyok, olyan, mintha csak tegnap írtam volna az 1. hozzászólásomat, vagy hogy végigröhögtem pár MA!TV-t.

    Nagyon jó közösség ez a fórum, 200 nap alatt sok embert ismertem meg, sok embernek segítettem (Főleg a Melyik okostelefont vegyem? (Olvasd el az #0. hozzászólást, mielőtt kérdezel!) topikban) sokat segítettek nekem, rengeteget tanultam ezen a fórumon, még többet nevettem, (legutoljára ITT :DDD )

    HuMarc 11 éve 31

  • Felvételi eredmények

    Matek: 31 pont
    Magyar: 47 pont

    Hát nem lett olyan jó, mint amire számítottam (33 pontos matek és 48 pontos magyar), de van egy jó hír. Azok közül, akik ott írták, ahol én, készült egy lista, hogy hány pontos az 1., a 10., a 20 é stb. helyezés, hogy lehessen látni, nagyságrendileg milyen eredményeket értem el. Nos, magyarból az első tíz között vagyok, matekból pedig az első 30 között. 28 embert vesznek fel, elég jó esélyeim vannak :)

    Aki szintén felvételizett: Nektek milyen lett?

    UPDATE: hatosztályos gimiről van szó, ez lemaradt :DDD

    HuMarc 11 éve 53

  • Felvételi

    Sziasztok!

    Holnap ilyenkor már egy kopott padban fogok ülni és egy magyar felvételi feladatlapot fogok megoldani. Szóval azt szeretném kérni, hogy kívánjatok nekem sok sikert és én is kívánok minden holnap, vagy holnapután felvételiző diáknak! :)

    HuMarc 11 éve 83

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.