2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Építsünk konyhát! - 2. rész

    Nem sok időm volt eddig megírni ezt a bejegyzést, most viszont bepótolom. Amint ígértem, itt vannak a konyhám tervrajzai. Google Sketchup-ot használtam a terv elkészítéséhez, a bejelölt méretek a valóságot tükrözik. Azért kell 2,2m-en meghúzni a felső határt, mert a konyhán átível egy áthidaló betongerenda a plafonon, ami miatt nem lehet magasabbra építeni a bútort. Szerintem azért elég egy 220cm magas konyhaszekrény, és szerintetek? A képek alant.

    Goose-T 15 éve 13

  • Építsünk konyhát!

    2008 novemberében költöztem be az első saját lakásomba. A kecó új építésű, és nem járt hozzá ajándék konyhabútor. Lassan tíz hónapja, hogy ott lakom, igazi konyha nélkül, a lakásvétel elég nagy anyagi megterhelést okozott, ezért csak most kerültem újra olyan szintre, hogy el tudjam kezdeni a szegényes konyha berendezését.

    Berendezés most is van, de valahogy mégsem az igazi. Van két hűtő, a kisebbet a megboldogult nagymamámtól örököltem, ezt használtam addig, amíg meg nem vettem az új konyhába illő darabot. Ez nem más, mint egy beépíthető darab, Zanussi ZI 921/8 FFA a tisztességes neve. Most beépítetlenül használom, de majd ha lesz bútor!... Amióta ezt beüzemeltem, a kisebbik hűtő csak konyhapultként működik, erre tökéletes a 85 centiméteres magassága okán. Ezen használom az ETA márkájú csehszlovák egyedényes elektromos főzőlapot, amin a konyhaművészetemet szoktam kibontakoztatni. Főztem már rajta húslevest, csirkepörköltet, currys csirkét, sokféle köretet, az ember nem is gondolná, mi mindenre jó egy ilyen kis vacak.

    Folytatás...

    Goose-T 15 éve 4

  • Sztori

    Biztos vannak néhányan úgy az itteni felhasználók közül, hogy nem nagy szám nekik, ha éppen egy 25 millás autóban furikázzák őket. Én azért nem mindennapi élményként raktároztam el.

    Szóval voltam tegnap a magyar-román barátságos futballmeccsen a barátnőmmel. Maga a meccs nem volt valami nagy szám, az első félidőben gyalázatosan játszottunk, a második félidőben már kevésbé, de az is kevés volt akár egy döntetlenhez is. A tájékozatlanok kedvéért leírom, hogy 1-0-ra kikaptunk a román csapattól. Amikor vége lett a meccsnek, még vártunk egy kicsit, hogy ülepedjen a tömegnyomor, üldögéltünk még a helyünkön. A körülöttünk lévő székekről már mindenki eltávozott, és észrevettem, hogy az egyik ülés alatt piroslik egy kis telefon. Felszedtem, kimentünk a stadionból, majd kikerestem a talált telefon híváslistájából a leggyakrabban használt bejegyzést, és felhívtam. A telefon tulajdonosának a férje vette fel, a telefon pedig a fiacskájuknak volt kölcsönadva, aki elhagyta a nézőtéren. Mondtam a telefonban jelentkező férfinak, hogy a Stadionok metrómegállónál fogom várni, ott visszaadom a telefont. Jött az ember, beállított egy bazi nagy, csillivilli S Mercivel, vajszínű bőrkárpit, full extra, viermatic, minden. Odaadtam a telót, és ő megkérdezte, hogy elvigyen-e valameddig. Természetesen azonnal kaptam az alkalmon, a barátnőmmel beültünk kettesben a hátsó ülésre, az úr pedig hazavitt minket a luxuslimuzinnal.

    Folytatás...

    Goose-T 15 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.