2016. május 25., szerda

Gyorskeresés

dlaj blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Univerzális mágneses micro USB kábel

  Kényelmes, gyors, szerethető, bár van egy hátránya: miért nem találták ki előbb?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 7 hónapja 205

 • Cubot H1 telefon bemutató

  Másfél hete használom a Cubot H1-et, az eddig szerzett tapasztalataimat osztom meg veletek.

  Rendelés

  A Kínai webshopok közül a TinyDealt szeretem a legjobban. Az árak nincsenek elszállva, minden rendelésem frankón megjött, és a jó szívemnek köszönhetően túl vagyok az első hibás telefonnal járó ügyintézésen. (Egészen pontosan a kollegám kérésére rendelt telefon bizonyult hibásnak. Az ügyintézés ott tart, hogy a TinyDeal-hez befutott a telefon és remélem, mihamarabb visszakapjuk javítva, vagy egy másik jobb állapotban lévőt.)

  (Tudom, nap mint nap előfordul elégedetlen vásárló a TinyDeal-lel kapcsolatban, de én még nem láttam webshopot, amelyikre nem érkezett volna panasz.)

  Csomagolás, tartozékok

  Egyszerű barna dobozban érkezett a Cubot. Benne majdnem minden, amire számítani lehet. Töltő (2A), kábel, OTG kanóc (erre nem számítottam és örültem neki, mert pont készültem a beszerzésére), egy kijelzővédő fólia. Headset nem volt benne, de nem is hiányzik. Pont rendeltem a telefonnal is egyet, és amit esetleg adtak volna hozzá annak sem lett volna jobb a hangminősége. Egyébként minden kiegészítő fehér színű és jó minőségű.

  Kívülről

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 6 hónapja 599

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.