2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Béta

    Mindjárt használhatok Mastodont. :) [link]

    DEJVID 14 éve 4

  • Hoppá-hoppá :D

    Ezekeben a percekben vándorol a gépemre a C&C4 béta. :D
    Az NDA miatt ennél több infó nem is lesz :o Lehet egy-két vélemény, print screen azért feltéved ide :B

    DEJVID 14 éve 25

  • Avatar spoiler nélkül

    2,5 óra tömény CGI, idegesítő hangú és arcú földönkívüliek, világmegváltó 'wannabe' törénet. James Cameron a szememben hőssé vált a Terminátorral, istenné a Terminátor2-vel, elásta magát a Titanic-cal, de most már csak úgy gondolok rá, mint "letűnt korok nagy rendezőjére".

    DEJVID 14 éve 8

  • Öngyújtó

    Már egy jó ideje szerelmes vagyok a Zippo öngyújtókba, és karácsony óta már tulaj is vagyok. Ma reggel pedig apa megtalálta nagypapám régi öngyújtóját. Benzines, osztrák gyártmány, szép darab. Ciffel kitakarítottam, polírpasztával kifényesítettem, holnap pedig megforrasztjuk a tetejét,mert az forgatja/forgatná a tűzkövet. Remélem újra életre lehet kelteni :)

    DEJVID 14 éve 10

  • Póló rendelés

    Ma megint rendeltem két pólót Tomcat-től. :))

    DEJVID 14 éve 0

  • Monitor

    Miután második Samsung 2232BW-m is felmondta a szolgálatot, kaptam egy 2233BW-t. Kíváncsi vagyok, ez vajon már két évig is megmarad?

    DEJVID 14 éve 2

  • CPU-Z valid

    Első valid eredményem az új lappal: [link]

    Egy újabb: [link]

    DEJVID 14 éve 2

  • T-Home kábelnet

    Mától T-Home kábelnet internetünk van.

    DEJVID 14 éve 21

  • Ma hallottam, hogy elsején elhunyt egy velem egy idős lány, aki a sulinkba járt. Nem ismertem, de elég megrázó, hogy egy 16 éves lány rákban meghal. Nyugodjék békében. :(

    DEJVID 15 éve 5

  • Október 23-ai ünnepség

    Ahogy azt vártuk, borzalmas lett. Iszonyú számok, meg valamilyen szöveg. Ami tetszett: Himnusz, Szózat és az elindultam szép hazámbúl kezdetű dal. Ja igen és a legszebb: a sok gyökér láma elkezdett tapsolni a Himnusz meg a Szózat után.

    DEJVID 15 éve 0

  • október 23 előzetes

    A sulinkban holnap lesz az október 23-ai ünnepség. Az osztály lány tagjai énekelni fognak majd valamit, ezért ma ott voltak a próbán. Beszámolójuk alapján még rosszabb lesz, mint a hatodikai volt. Állítólag a másik elfogadásáról fog szólni. Egyik probléma az, hogy 56-hoz semmi köze, a másik pedig, hogy nekem ez már túl liberális.

    DEJVID 15 éve 5

  • Október 15.

    "Október 15 a zöldingesek napja, ünnepel minden magyar nemzeti szocialista" Ünnepeltünk mi is, de csak szépen csöndben, ahogy azt a mai szólásszabadság engedi. 65 éve ugyanis ezen a napon hatalomváltás történt. Hatalomra került az az ember, aki ha tovább marad, ma nem kéne félnem Erzsébet utcáin. Nemzetvezetője lett az országnak. A köztudat elítéli, de egy dolgot mindenkinek el kell ismernie: vértanú volt. A 14. vértanú. Meghalt az elveiért, és haláláig vallotta azokat.

    A végére írnám azt a két szlogent, amit használtak az Ő idejében, de úgy biztos törlik az írást. Könnyen lehet, hogy így is.

    Irónikus, hogy pont ma érkeztek meg a Tomcat polóim.

    DEJVID 15 éve 11

  • kis szösszenet

    Október hatodika van. A pólók még sehol. A rendelést szeptember kilencedikén adtam fel, szóval már eléggé mérges vagyok. Kb ilyen: :(((

    Az október hatodikai megemlékezés(?) az iskolában egyébként katasztrófális volt. Reméljük 15-e alkalmából valami normálissal állnak majd elő.

    DEJVID 15 éve 3

  • Póló rendelés jeee

    Szeptember 9-én rendelt tomcat pólóim ma végre a futárhoz kerültek. Egyébként az utolsók között vagyok, akik IFA-s pólót kapnak, mert a rendelhető pólók közt már nem szerepel. :))

    DEJVID 15 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.