2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HTC Hero/T-Mobile G2 Touch - Goldcard

    "Ha szeretnénk HTC Hero/T-Mobile G2 Touch készülékünkre egyedi főzött ROM-ot rakni, akkor ahhoz pár módosítást elkell végeznünk a készüléken. Ennek első lépése a Goldcard metódus, melyet az alábbi leírásból ismerhettek meg."

    A teljes leírásért kattints ide

    Blue@X 14 éve 0

  • Acer Aspire 5315 hardveres virtualizáció engedélyezése

    "Ha Acer Aspire 5315 tulajdonosok vagyunk, és olyan processzort tettünk a gépbe, ami támogatja a hardveres virtualizációt (Intel VT-x), akkor azt vehetjük észre, hogy minden próbálkozás ellenére nem tudjuk engedélyezni ezt a funkciót. Ezt a gyártó a BIOS-on keresztül korlátozza, de az alábbi leírás segítségével ez kikerülhető, és a hardveres virtualizáció bekapcsolhatóvá válik."

    A leírásért kattints ide

    Blue@X 14 éve 0

  • HTC felhasználói felület kikapcsolása

    "A legnépszerűbb mobilgyártók között szerepel a HTC is, mely cégre jellemző, hogy saját felülettel látja el eszközeit, ezzel is egyedibbé, könnyebben kezelhetővé teszi azokat. Android alapú eszközökre a HTC Sense felület, Windows Mobile alapú eszközökre pedig a TouchFLO felhasználó felület érhető el. Aki viszont ezt valamilyen megfontolásból nem szeretné használni, az az alábbi módon kapcsolhatja ki."

    A teljes leírásért kattints ide

    Blue@X 14 éve 0

  • Android tippek és trükkök - 1. rész

    Ebben a részben az Android rendszerben elérhető általános tippekkel és trükkökkel ismerkedhettek meg, amik hasznosnak lehetnek a mindennapi használatkor, illetve felgyorsíthatnak bizonyos műveleteket. A továbbiakban leírtak minden Androidot futtató készüléken elérhetőek.

    A teljes írásért kattints ide

    Blue@X 14 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.