2016. május 29., vasárnap

Gyorskeresés

Blue@X blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • A klubkártyák haszna

  "Manapság már az ember minden boltban használhat valamiféle klubkártyát, ami különböző előnyökhöz juttat. Olcsóbb lesz a következő vásárlás, kupont kapsz ha összegyűl valamennyi pont, vagy éppen levásárolhatod a pontokat. A Decathlon nevű egységben is lehet efajta kártyát kapni (Hűségkártya), pontosabban csinálni magunknak, hiszen egy kihelyezett zebra kártyanyomtatóval magunk készíthetjük el a kártyát. Hogy ennek mi az előnye? Főként az, hogy minden vásárlási adata tárolódik rajta, így elméletben nem kell a blokk, de álljon itt az oldalukon közölt információk"

  http://i4s.hu/2011/11/klubkartyak-haszna.html

  Blogbejegyzés 5 éve 11

 • Villámcsapva

  Villámcsapva

  Blogbejegyzés 5 éve 8

 • Windows Live Messenger 2009 - Aktív linkek átmeneti kikapcsolása biztonsági okokból

  "Egy különösen kártékony féreg (önmagát másolni képes vírus) jelenleg is próbálja magát terjeszteni a világ legnagyobb azonnali üzenetküldő szolgálgatásain és közösségi hálózatain, így beleértve a Windows Live Messenger 2009-t is. A Microsoft komolyan veszi a felhasználók védelmét, így számos módon próbál meg megálljt parancsolni a fertőzésnek."

  A teljes írásért kattints ide

  Blogbejegyzés 6 éve 0

 • HTC Hero/T-Mobile G2 Touch - Goldcard

  "Ha szeretnénk HTC Hero/T-Mobile G2 Touch készülékünkre egyedi főzött ROM-ot rakni, akkor ahhoz pár módosítást elkell végeznünk a készüléken. Ennek első lépése a Goldcard metódus, melyet az alábbi leírásból ismerhettek meg."

  A teljes leírásért kattints ide

  Blogbejegyzés 6 éve 0

 • Acer Aspire 5315 hardveres virtualizáció engedélyezése

  "Ha Acer Aspire 5315 tulajdonosok vagyunk, és olyan processzort tettünk a gépbe, ami támogatja a hardveres virtualizációt (Intel VT-x), akkor azt vehetjük észre, hogy minden próbálkozás ellenére nem tudjuk engedélyezni ezt a funkciót. Ezt a gyártó a BIOS-on keresztül korlátozza, de az alábbi leírás segítségével ez kikerülhető, és a hardveres virtualizáció bekapcsolhatóvá válik."

  A leírásért kattints ide

  Blogbejegyzés 6 éve 0

 • HTC felhasználói felület kikapcsolása

  "A legnépszerűbb mobilgyártók között szerepel a HTC is, mely cégre jellemző, hogy saját felülettel látja el eszközeit, ezzel is egyedibbé, könnyebben kezelhetővé teszi azokat. Android alapú eszközökre a HTC Sense felület, Windows Mobile alapú eszközökre pedig a TouchFLO felhasználó felület érhető el. Aki viszont ezt valamilyen megfontolásból nem szeretné használni, az az alábbi módon kapcsolhatja ki."

  A teljes leírásért kattints ide

  Blogbejegyzés 6 éve 0

 • Android tippek és trükkök - 1. rész

  Ebben a részben az Android rendszerben elérhető általános tippekkel és trükkökkel ismerkedhettek meg, amik hasznosnak lehetnek a mindennapi használatkor, illetve felgyorsíthatnak bizonyos műveleteket. A továbbiakban leírtak minden Androidot futtató készüléken elérhetőek.

  A teljes írásért kattints ide

  Blogbejegyzés 6 éve 0

 • Traktor GTI

  Na egy ilyen traktort szeretnék otthonra...

  Blogbejegyzés 6 éve 8

 • 2. PH! Desktop verseny eredménye

  Lezárult a 2. PH! Desktop verseny az alábbi eredményekkel

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Cikk 7 éve 167

 • Pale Moon - Firefox Windows-ra optimalizálva

  "Az egyik legnépszerűbb böngésző a Mozilla által készített Firefox. Sikere köszönhető a teljeskörű testreszabhatóságnak a kiegészítések segítségével, illetve a fokozott biztonságnak. A sebessége a rivális böngészőktől manapság elmarad (Safari, Chrome), de a Pale Moon projekt ezen hivatott segíteni."
  A teljes írásért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 0

 • BlueScreenView - Kék halál esetére

  "Sok Windows felhasználónak ismerős lehet a "kék halál" kifejezés, hiszen a Windows rendszerek így adják a felhasználó tudtára, hogy súlyos hibát észlelt és nem tudja helyreállítani azt. Ilyenkor a gépet újraindítjuk, és ha nem volt komoly a hiba, akkor el is indul a rendszer. Viszont többszöri kék halál esetén valamilyen ismétlődő hiba lehet, aminek a felfedésére a BlueScreenView nevű alkalmazás lehet a segítségünkre."
  A programért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 0

 • GMABooster - Intel videokártya tuning

  "Az Intel integrált videokártyái igen elterjedtek, főképp a notebookok körében. Keveset fogyaszt a különálló videokártyákhoz képest, viszont teljesítménye bőven elmarad az akkori belépőszintű különálló videokártyáktól. Ezen próbál meg javítani a GMABooster nevű alkalmazás Intel GMA típusú videokártya esetén."
  A programért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 3

 • Windows Live Családbiztonság

  "Egy korábbi írásban már szemrevételeztük hogy a Windows 7 milyen felügyeleti lehetőséget ad a kezünkbe. A korlátozási lehetőségek köre igen széles, de mindegyik a lokális gépre vonatkozik, és egyikkel sincs lehetőség a mára már szinte minden háztartásban jelenlévő internet korlátozására. Ennek az az oka, hogy átkerült a Windows Live programcsomagba ez a funkció Családbiztonság néven. Nézzük akkor meg, hogy a Családbiztonsági program segítségével milyen remek webes korlátozási lehetőségek vannak a kezünkben."
  A teljes írásért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 0

 • Windows 7 RTM - DreamScene bekapcsolása

  "Az oldalon korábban megjelent DreamScene bekapcsolási trükk sajnálatos módon az RTM (build 7600) változaton már nem működik. Az interneten való keresgélés során rábukkantam egy hasznos programra, amivel többek között a DreamScene funkció is bekapcsolható a Windows 7 RTM-n."
  A programért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 0

 • Lockhunter - Melyik folyamat használja az adott meghajtót?

  "Bizonyára sokan találkoztak már azzal a helyzettel, mikor megpróbáljuk lecsatlakoztatni a külső meghajtónkat, de a Windows kiírja hogy a lecsatlakoztatás nem lehetséges, hiszen még az eszköz használatban van. Pedig mi nem futtattunk róla semmit, és nem is tudunk olyan folyamatról ami őt használná. Ilyenkor lehet hasznos a számunkra a Lockhunter nevű ingyenes segédprogram."
  A programért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 0

 • Windows Live Messenger 2009 - Több ID használata egyidőben

  "Napjaink talán egyik legnépszerűbb azonnali üzenetküldő szolgáltatása a Microsoft által fejlesztett Windows Live Messenger. Mivel egyre többen használják, így előfordulhat az az eset, amikor több felhasználói fiókunk van hozzá, illetve egy gépen többen is használják. Az alábbi leírás segítségével lehetőség lesz egyidőben több felhasználónak a bejelentkeztetésére."
  A leírásért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 1

 • Windows 7 - Könyvtárak eltüntetése Intéző alatt

  "A Windows 7 egyik újdonsága a Könyvtárak (Libraries). Ennek lényege hogy itt fogja össze a Windows 7 a zenéket, videókat, képeket és a dokumentumokat, vagy azok hivatkozását. Aki elszeretné tüntetni az Intézőből, vagy visszaállítani, az az alábbi módon könnyen megteheti azt."
  A leírásért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 1

 • Windows 7 - Lomtár a tálcára

  "A Lomtár ikonja megtalálható az asztalon, de mi van akkor ha a tálcán szeretnénk rögzíteni? Hiába próbáljuk meg, csak az intéző ikonját rakja fel. De erre is van megoldás, az alábbi leírás segítségével könnyen létrehozhatjuk a Lomtárat a tálcán."
  A leírásért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 0

 • Bing aktuális háttere a számítógépünk asztalára

  "Aki már használta a Microsoft Bing nevű keresőjét annak bizonyára feltűnt hogy mindig más háttérképe van a keresőnek. Ha szeretnénk az éppen aktuális hátteret a mi asztalunk hátterének, akkor az alábbi leírás segítségével pillanatok alatt meg is tehetjük ezt."
  A leírásért kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 0

 • Windows 7 RTM benchmark

  "Kai Schmerer a német ZDNet csapatából a megjelenő Windows 7 RTM verzióját tesztelte a már régóta piacon lévő XP/Vista ellen. 3 különböző konfiguráción futtatta a teszteket, hogy minél jobb képet kapjunk a Windows 7 RTM sebességéről."
  A teljes teszthez kattints ide

  Blogbejegyzés 7 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.